Mircea Rednic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Mircea Rednic, 58 de ani, antrenorul Viitorului, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Pozitivi au fost depistați la ultima testare și alți doi membri din staff-ul tehnic al dobrogenilor, „secundul” Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda. Anunțul oficial a fost făcut de club.

„În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marți de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt, din păcate, pozitive !

Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava.

Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marți, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative!”, se arată în comunicatul oficial transmis de Viitorul.

De la ce meciuri va lipsi Mircea Rednic
CFR Cluj – Viitorul (4 februarie)
Viitorul – FC Voluntari (8 februarie)
FC Argeș – FC Viitorul (12 februarie)

Mircea Rednic, început modest la Viitorul

Viitorul a arătat catastrofal în meciul cu Astra (1-1), având cifre chiar și sub cele din partidele cu FCSB și Dinamo, invocate de Hagi atunci când l-a demis pe Ruben de la Barrera, însă spaniolul îl bate la toate capitolele pe actualul tehnician de la Ovidiu. …https://www.bzi.ro/mircea-rednic-a-fost-testat-pozitiv-cu-noul-coronavirus-4121252?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ