spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Mirela Lavric, fata de aur

- Advertisement -

Vasluiul a dat campioana europeanã

Campioanã….Performantã de nedescris pentru sportul vasluian. Lacrimi de bucurie, foarte multe aprecieri si medalia de aur. Asa a recompensat-o asearã Campioantul european de atletism la juniori pe sportiva din Vaslui, Mirela Lavric . O recompensã mai mult decât meritorie având în vedere munca pe care atleta a depus-o în pregãtirile pentru competitie.

Asearã, atleta din Vaslui,Mirela Lavric a reusit sã se impunã în proba de 800 de metri a Campioantului European de Atletism, aducând prima medalie de aur pentru delegatia României. Consideratã ca fiind pariul anului în sportul românesc, atleta vasluianã a dovedit în proba de asearã cã are toate calitãtile pentru a deveni o certitudine în ceea ce priveste valoarea pe care o are. Eleva antrenoarei Viorica Pintilie a reusit sã scoatã cel mai bun timp al sãu din acest an, 2:01,56 devansându-le pe ucraineanca Olga Ziahnova(2:01,90) si pe elvetianca Selina Buchel (2:02,74). Cuprinsã de emotii, Mirela a izbucnit în plâns la finalul cursei, declarând cã medalia obtinutã este cea mai importantã din cariera sa. Cu sanse mari de a mai pune mâna pe o medalie si azi, având în vedere cã în calificari a avut al doilea cel mai bun timp, Lavric va participa si la proba de 400 de metri, întrecere ce va fi difuzatã pe Eurosport în jurul orei 17:30. „Când s-a apucat de atletism, era subtiricã, la fel ca acum, si la început am luat totul în joacã. Ulterior a apãrut si programul drastic de antrenament despre care se tot vorbeste, dar acolo în vârf nu poti ajunge fãrã cantitate si calitate. Uneori îi stã si sufletul în gât dupã unele repetãri. Si vreti sã vã spun câte libere are ea pe lunã? Doar o zi! O duminicã!” a declarat antrenoarea si descoperitoarea atletei, Viorica Pintilie, referitor la munca pe care eleva sa o depune.

Felicitãri Mirela si cu sigurantã toti vasluienii îti vor tine pumnii si în competitia de azi !

Data si locul nasterii :17.02 1991 (Pungesti, Vaslui)

Palmares: Triplã campioanã mondialã la juniori, participantã la JO de la Londra(2012), acolo unde a ajuns pânã în semifinalã, loc 8 la CE din Barcelona 2010, loc 7 la CE din Helsinki 2012, loc 4 la CM indoor Istanbul 2012.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.