Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”

Mirela Vaida a anunţat că va merge la Secţia 4 pentru a depune o plângere împotriva celei care a atacat-o în direct, în timpul emisiunii de la Antena 1. În cazul în care se va dovedi că a avut discernământ, femeia de 40 de ani din Iași riscă să petreacă ani buni în închisoare!

Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut în urmă cu câteva zile prin cele mai oribile momente din viața sa. Vineri, 19 martie 2021, vedeta se afla în direct, în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, în momentul în care o femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan.

Vedeta a început să plângă în faţa camerelor şi a declarat că este un moment greu pentru ea, iar emisiunea din această zi se vor prezenta mai multe imagini de pe camerele de supraveghere.„Nu mă simt bine sunt pentru prima oara. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea asta va fi destul de grea pentru mine. Primesc ameninţări multe şi o să depun plângere. Nu le luăm în serios pentru că toată lumea îşi permită să zică orice în mediul online. Pot să înţeleg că fiecare este liber să gândească şi să facă ce vrea, dar când oamenii vin cu pietre asupra ta, atunci lucrurile sunt grave”, a spus aceasta după ce a ieşit de la secţia de poliţie. …https://www.romaniatv.net/mirela-vaida-va-depune-plangere-pentru-tentativa-de-omor-ce-risca-agresoarea_5361823.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ