spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Mirela Vaida, surpriză uriașă! Cum a fost sărbătorită de colegi și familie

- Advertisement -

A fost înconjurată de familie și de prieteni, iar colegii de la Antena i-au făcut cea mai frumoasă surpriză! I-au pus un jilt roșu în fața redacției și s-au fotografiat cu toții, cu paharele de șampanie în mână, Vaida simțindu-se iubită și apreciată, fiind mai ceva ca o regină.

Veni și ziua lui 41 Dragii mei, am avut o zi aniversară absolut fantastică! Vreau să vă mulțumesc, fiecăruia în parte, pentru miile de mesaje transmise, pentru toate gândurile bune și emoționante! M-ați copleșit!  

Ziua mea a fost perfectă datorită copiilor mei care mi-au sărit în pat dis-de-dimineață, datorită colegilor mei „nebuni” și frumoși de la Acces Direct care mi-au pus jilt în fața redacției, afară, în ploaie,  și care au mai scos și câțiva cireși de plastic pentru o atmosferă mai primăvăratecă, datorită vouă, rude și prieteni!

Mulțumesc, dragi prieteni, că existați și că îmi faceți viața așa frumoasă!”, a fost mesajul pe care l-a transmis sărbătorita, care a primit cu brațele deschise frumoasa vârstă de 41 de ani.

Iar după ce a ajuns acasă, Mirela Vaida a mărturisit că acolo se simte cel mai bine: „Am ajuns acasă, unde-i cel mai bine! Vă mulțumesc din toată inima pentru ziua asta!”, a mai mulțumit încă o dată vedeta TV…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mirela-vaida-surpriza-uriasa-cum-a-fost-2250954.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.