spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Mirii de aur ai Husului (foto)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

NUNTA DE AUR! Emotii mari pentru 30 de perechi din Husi, care au împlinit în 2011 nu mai putin de 50 de ani de la data cãsãtoriei! „Mirii de aur”, cu tâmplele ninse au fost invitatii speciali ai primarului Ioan Ciupilan, sâmbãtã, 1 octombrie, la restaurantul Podgoriile Husilor, unde li s-a pregãtit o petrecere de zile mari!

PETRECERE În haine de sãrbãtoare, bunicutii au demonstrat cã buna dispozitie, la fel ca si iubirea, nu are vârstã! Cele 30 de perechi de huseni, care au împlinit 5 decenii de cãsnicie au petrecut frumos, au dansat si au prezentat tuturor celor care le-au vãzut entuziasmul si decenta, o lectie de viatã extraordinarã. Fiecare dintre perechi si-a spus propria poveste, dar si reteta personalã a unei cãsnicii durabile: dacã unii au mizat în viatã pe întelegere, altii au folosit respectul si iertarea ori de câte ori au întâmpinat probleme. Iubirea însã, a fost numitorul comun. Petrecerea-suprinzã oferitã de primarul Ciupilan i-a încântat si, bucurosi de atmosferã, dar si de muzica bunã, sãrbãtoritii s-au întrecut în dansuri populare.

Sfat: „Sã fii numai un pic gelos, atât cât sã dai sare si piper cãsniciei. Dacã esti prea mult, nu faci casã si masã cu nimeni”

ÎNTELEPCIUNE „Ne simtim foarte bine si nu ne asteptam la cadoul acesta! Multumim foarte mult celor de la Primãrie, cã nu ne-au uitat. Nici nu stiam ce eveniment o sã fie, dar când am intrat si am vãzut cât de frumos am fost primiti, chiar nu am mai stiut ce sã mai zicem… Da, noi dansãm foarte mult, cã toatã viata noastrã am stiut si sã muncim si sã ne distrãm la petreceri, la nunti, cu neamurile noastre, cu toti cei dragi. Cum de ne-am înteles 50 de ani?! Ne credeti cã nici nu stim când au trecut? Ne-am îngãduit unul cu altul, ne-am mai iertat când am gresit si, la un moment dat, ne-am si învãtat amândoi”, au spus husenii Maria si Constantin, una dintre perechile „de aur” ale Husului, din anul 2011. Doamna Maria nu s-a lãsat pânã nu l-a scos la dans pe primarul Ciupilan. Râzând, sotul n-a avut nimic împotrivã, ba chiar a felicitat-o pentru curaj: „Sotia mea întotdeauna a dansat frumos si cred cã în viata noastrã am fost cam la 300 de nunti, poate mai mult! Si aici e o problemã: sã nu fii gelos degeaba! Sã fii numai un pic gelos, atât cât sã dai sare si piper cãsniciei. Dacã esti prea mult, nu faci casã si masã cu nimeni”.

Ioan Ciupilan: „Fiecare are o poveste de viatã, care meritã ascultatã si respectatã”!

EMOTIONAT „În fiecare an, de când sunt la Primãrie, am cãutat sã sãrbãtorim aniversarea Nuntilor de Aur din oras. Toti acesti oameni sunt un exemplu pentru noi. Fiecare din ei a stiut sã îsi respecte cãsnicia, sã iubeascã, sã ierte, sã se sprijine reciproc. Pe mine asta mã impresioneazã, modul lor elegant de a fi, decenta lor. Fiecare are o poveste de viatã, care meritã ascultatã cu atentie si respectatã. Sunt bucuros cã am ocazia sã îi felicit personal pe fiecare. Aceastã diplomã acordatã de Primãrie este un gest simbolic, de recunostintã pentru modelul demn de urmat, oferit de ei fiecãruia dintre noi”, a spus, vizibil emotionat, primarul Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.