spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Misiune contracronometru în Suceava, după ce un bărbat a căzut într-o fântână. A fost găsit în viaţă la 10 metri adâncime

- Advertisement -

Un bărbat de 30 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în comuna Dornești din județul Suceava. Pompierii au reușit să îl scoată în timp util, iar o ambulanță SMURD l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a căzut luni, 15 aprilie, într-o fântână din comuna Dornești, județul Suceava, iar imediat s-a dat alarma pentru salvarea acestuia. Incidentul s-a petrecut în satul Iaz, din comuna Dornești. Misiunea a fost una destul de dificilă, deoarece fântâna avea o adâncime de 10 metri.

Pompierii militari care au mers la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD au reușit să scoată victima în timp util.

Conștient și cooperant, bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical, iar apoi l-a transferat la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți, pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/misiune-contracronometru-in-suceava-dupa-ce-un-2354779.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.