Misiune de salvare ca-n filme, la Iași! O tânără și fiica ei au fost scoase dintr-o casă în care erau sechestrate! Mascații au fost atacați când au forțat intrarea!

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că și-a sechestrat atât soția, cât și fiica, în vârstă de numai 7 ani. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Neculai Chirașcă, sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal, violență în familie și amenințare. Anchetatorii spun că soția și fiica minoră au trecut prin clipe de groază în cadrul scandalului iscat de către ieșean

Clipe de groază pentru o ieșeancă și fiica ei, de numai 7 ani! Cele două au fost sechestrate inițial într-o mașină, apoi într-o casă din județul Iași. Când au venit oamenii legii la ușă, agresorul a sărit la bătaie. Acesta a fost pus la pământ, iar cele două victime au reușit să scape din ghearele lui.
În urma scandalului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Neculai Chirașcă, sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal, violență în familie și amenințare. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Neculai Chirașcă, băgat după gratii: „Le duc în pădure, să le omor!”

Ieșeanul Neculai Chirașcă a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. …https://www.bzi.ro/misiune-de-salvare-ca-n-filme-la-iasi-o-tanara-si-fiica-ei-au-fost-scoase-dintr-o-casa-in-care-erau-sechestrate-mascatii-au-fost-atacati-cand-au-fortat-intrarea-exclusiv-4179261?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ