4.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

Misiune dificilã pentru Suletea

- Advertisement -

Favoritele au o etapã grea

SPERANTE…În cazul în care va bate azi la Bârlad, echipa lui Gigel Ghenghea se va apropia de obiectivul stabilit la începutul sezonului, clasarea pe podiumul seriei sud. Nu va fi usor, Viitorul fiind una dintre formatiile foarte bune ale competitiei.

Dupã ce runda precedentã a trecut de LPS Vaslui cu scorul de 7-2, trupa lui Gigel Ghenghea va avea o misiune foarte grea sâmbãtã, pe terenul Viitorului din Bârlad. Echipa antrenatã de Florin Bularda ocupã momentan locul trei în clasamentul seriei sud, dar sperã la mai bine. Etapa trecutã, bârlãdenii au jucat doar o partidã amicalã cu Tutova dupã ce arbitri au decis cã, din lipsã de vize valide, meciul nu poate fi unul oficial. Obiectivul ambelor formatii este sã punã mâna pe toate punctele puse în joc, ceea ce face din meciul Viitorul Bârlad -Vitis Suletea, una dintre cele mai interesante confruntãri ale etapei. „Mergem la Bârlad cu gândul doar la victorie si sigur vom face tot ce tine de noi pentru a ne îndeplini obiectivul. Avem moral bun dupã rezultatul de sãptãmâna trecutã, vrem sã urcãm în clasament” au declarat jucãtorii Suletei.

FDR Tutova a fost exclusã din campionat

De o misiune mult mai usoarã decât a celor din Suletea va avea parte Olimpia Stãnilesti, formatie care trebuia sã-si mãsoare fortele cu echipa de pe ultimul loc, FDR Tutova. Din cauza neregulilor de etapa trecutã, când au fost gãsiti doar cu sase jucatori având legitimatiile corecte, bãietii lui Oancea au fost exclusi din campionat. Un alt meci care nu se va disputa va fi cel dintre LPS Vaslui si Multim Perieni. Din cauza cã programul etapei a IX-a a fost decalat cu o zi ca urmare a alegerilor prezidentiale, Perieniul se aflã în imposibilitatea de a-si aduna jucãtorii azi, delegatii celor douã echipe cãzând de acord sã dispute meciul într-o altã zi.

Program etapa a IX-a, seria sud

Podgoria Oltenesti – Flacara Murgeni

Olimpia Stanilesti – FDR Tutova* – nu este programat – *echipã exclusã

Viitorul Barlad Vitis – Vitis Suletea

LPS Vaslui – Multim Perieni – amânat

Unirea Banca – Pajura Husi

Foresta Zorleni – Juventus Falciu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.