3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

Misiune îndeplinitã

- Advertisement -

“Galben-verzii” urcã pe locul sase în Liga 1

REACTIE… FC Vaslui si-a revenit dupã esecul de la Giurgiu si a învins asearã, în deplasare, scor 1-0 pe Concordia Chiajna. Eroul serii a fost Adrian Pãtulea, care a reusit sã înscrie primul sãu gol din aceastã stagiune. În urma acestei victorii, Vasluiul a urcat pe locul sase cu 28 de puncte.

Fãrã Temwanjera, Madson (suspendati) si Wilk accidentat, Liviu Ciobotariu a fost nevoit sã facã câteva modificãri în primul unsprezece. Caue si Sânmãrtean au jucat la închidere, în timp ce Pãtulea i-a luat locul lui Temwanjera. Meciul a început sub dominatia vasluienilor, care au încearcat sã speculeze brese în apãrarea Concordiei cu mingi lungi cãtre Pãtulea si Antal, dar apãrãtorii gazdelor s-au descurcat bine. Liviu Antal (min. 11) a avut prima ocazie a meciului, însã Râmniceanu a fost la post si a respins. Momentele de tatonare nu au existat, cele douã echipe oferind un meci pe contre. Atât Vasluiul cât si Concordia au pãrut a fi doi pugilisti care vor sã dea cât mai repede lovitura decisivã. În prima reprizã cele douã formatii au oferit un meci atractiv, însã ocaziile clare de gol au cam lipsit. Totusi, Vasluiul putea da loviturã în finalul primei pãrti prin Ortiz, care a reluat cu capul mingea centratã de Sânmãrtean. De partea cealaltã, elevii lui Ionut Chirilã nu au fãcut un meci rãu, însã fundasii Vasluiului au blocat fãrã actiunile gazdelor. În repriza secundã, ritmul a fost mai lent, doar cu câteva zvâcniri în atac. Chiar dacã începutul pãrtii secunde a fost dominat de jucãtorii Chiajnei, cei care au înscris au fost vasluienii printr-o reluare cu capul a lui Pãtulea, din centrarea perfectã a lui Sânmãrtean. Spre deosebire de meciul de la Ploiesti, din cupã, “galben-verzii” au gestionat foarte bine finalul de meci, tinându-i departe de careu pe adversari. în ultimele 20 de minute, Chiajna nu a reusit sã-si creeze decât o singurã ocazie de gol, venitã în urma unei lovituri libere.

Ionut Chirilã: “Nu trebuia sã pierdem”

“Am prevãzut cã vom avea un meci greu. De fapt, noi am avut doi adversari, mai întâi Vasluiul, si apoi terenul, care a fost foarte greu. Cred cã rezultatul este nemeritat. Am început bine cea de-a doua reprizã, am presat mai mult decât adversarii, dar nu am marcat. Adevãrul este cã atunci când nu ne putem face jocul de pase, suferim! Mai ales atunci când suntem nevoiți sã jucãm împotriva unor adversari mai puternici din punct de vedere fizic, cum a fost cazul cu jucãtorii Vasluiului. Nu vreau mã plâng, dar am avut meciul în mânã. Nu trebuia sã pierdem, un scor de egalitate ar fi fost mult mai nimerit. E foarte mult hazard acum, din cauza condițiilor de joc. Sunt multumit de atitudinea bãieților si n-am ce sã le reproșez”, a declarat Ionut Chirilã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.