Misiunea care i-a scos până și pe șefii Poliției Iași pe teren! Un descreierat a vrut să-i taie gâtul unei femei în plină stradă, iar mai apoi s-a făcut nevăzut. A fost prins însă în timp record!

Iașul a fiert după ce imaginile cu un individ care încerca să-i taie gâtul unei femei au fost făcute publice. Polițiștii din Iași au intervenit, iar într-un timp extrem de scurt au pus mâna pe agresor. Deși nu aveau prea multe indicii despre locul în care s-ar fi putut afla agresorul, polițiștii de la serviciul de Investigații Criminale, mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) și polițiștii Secțiilor 5 și 6 au ajuns la individ

Scene greu de privit în plină stradă la Iași. Un individ certat de multe ori cu legea a pus cuțitul la gâtul unei femei și a lovit-o pe altă femeie într-o posibilă criză de gelozie. Fred Valeriu Toader a pus în noaptea de joi spre vineri polițiștii din Iași pe jar. După ce imaginile în care a fost surprins incidentul au ajuns în spațiul public și martorii incidentului au sunat la 112, la Iași s-a declanșat ancheta.

Pe teren au ieșit inclusiv comisarul șef Mihai Svalja, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași și comisarul șef Ștefan Săuleac, șeful Serviciului de Investigații Criminale. După ce s-a dat alarma, pentru polițiști a început o cursă contracronometru. Individul care a atacat în plină stradă trebuia prins. Oamenii legii au adunat cât de multe informații au putut despre Fred Valeriu Toader și au plecat în căutarea lui. În doar câteva ore, individul care a fugit imediat după atac era prins și dus la audieri.

A fost reținut, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile

Fred Valeriu Toader a fost reținut joi seara pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat în fața judecătorilor care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Fred Valeriu Toader are un CV infracțional impresionant. Individul în vârstă de 52 de ani ar fi violat și sechestrat un băiat în urmă cu 21 de ani. În noaptea de 23 spre 24 iunie 1999, un băiețel a fost sechestrat de Toader în pădurea din vecinătatea triajului Socola. …https://www.bzi.ro/misiunea-care-i-a-scos-pana-si-pe-sefii-politiei-iasi-pe-teren-un-descreierat-a-vrut-sa-i-taie-gatul-unei-femei-in-plina-strada-iar-mai-apoi-s-a-facut-nevazut-a-fost-prins-insa-in-timp-record-4044953?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ