spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Miss Boboc Bârlad 2013 (foto)

- Advertisement -

FERMECÃTOARE La sfârsitul sãptãmânii trecute, cele mai frumoase si mai talentate eleve din clasa a IX-a au concurat pentru titlul de Miss Boboc Bârlad 2013. Au participat finalistele de la fiecare liceu bârlãdean, cu exceptia Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu”. Potrivit unor surse, Miss „Codreanu” ar fi refuzat sã intre în competitie din cauza scandalului de anul trecut, când concurenta de la aceeasi institutie a fost acuzatã cã a câstigat pe nedrept, astfel cã reprezentanta de la Liceul Eminescu a lesinat de supãrare. Asadar, în cursa pentru titlul de Miss Boboc Bârlad 2013 au intrat reprezentantele de la cinci licee.

Retrospectivã

Rând pe rând, liceele din Bârlad si-au desemnat cele mai frumoase eleve de la clasa a IX-a. De remarcat cã juriul nu s-a lãsat impresionat doar de aspectul fizic, ci si de multe alte calitãti ale concurentelor. Cele sase finaliste sunt: Miss Boboc de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” – Alexandra Pârvu, Miss Boboc de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” – Elena Boros, Miss Boboc de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni – Ionela Pârvu, Miss Boboc de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” – Mãlina Cristina Ardeleanu, Miss Boboc de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” – Mãdãlina Stan si Miss Boboc de la Liceul Tehnic „Petru Rares” – Nicoleta Popescu. Toate cele sase frumoase eleve s-au calificat pentru faza finalã la Miss Boboc Bârlad 2013 dar, asa cum am precizat anterior, reprezentanta Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu” nu a dorit sã participe.

Gingãsie si elegantã

Din pãcate, publicul nu a mai fost atât de numeros ca altã datã, dar chiar si asa distractia si voia bunã n-au lipsit. Organizatorii s-au strãduit ca totul sã iasã cât mai bine, astfel cã din program nu au lipsit concursurile, trupele de dans, interpretii de muzicã si, nu în ultimul rând, finala Miss Boboc Bârlad 2013. Fiind o searã specialã, juriul a fost format din cadre didactice de la fiecare liceu participant si reprezentanti ai unor firme care au sponsorizat evenimentul. Cele patru probe nu au fost inedite, dar au reusit în câteva rânduri sã le punã în dificultate pe cele cinci concurente: Alexandra Pârvu, Elena Boros, Ionela Pârvu, Mãdãlina Stan si Nicoleta Popescu. Vizibil emotionate, concurentele au încercat sã facã o impresie bunã prin tinuta elegantã, momentele artistice, spontaneitate si coerentã în exprimare. Remarcabil a fost si faptul cã cei din public au uitat de „rivalitatea” dintre licee pe care o impunea evenimentul si au aplaudat fãrã retinere prestatia celorlalte concurente. Cu fiecare minut si probã în parte suspansul si emotiile au crescut la maxim, iar cel mai important moment al serii nu s-a lãsat prea mult asteptat. Pentru a mãri suspansul, organizatorii au început cu acele concurente care s-au clasat, conform punctajului obtinut, în partea cealaltã a clasamentului. Astfel, titlul de Miss Creativitate i-a revenit elevei Nicoleta Popescu, Miss Boboc la Liceul Tehnic „Petru Rares”, iar titlul de Miss Elegantã a fost acordat Alexandrei Pârvu de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”. Pe locul III s-a clasat Elena Boros, elevã la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, ea primind si titlul de Miss Originalitate. Locul II si titlul de Miss Popularitate a fost adjudecat de Ionela Pârvu, Miss Boboc de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu”. Marea finalistã, Miss Boboc Bârlad 2013, a fost aleasã eleva Mãdãlina Stan, reprezentanta Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza”. De bucurie, fericita câstigãtoare nu a mai putut scoate niciun cuvânt minute în sir. Mai târziu, când emotiile s-au mai diminuat, Mãdãlina ne-a declarat: „Sunt foarte fericitã… Mã asteptam cumva sã câstig pentru cã sunt sigurã pe mine si asta conteazã cel mai mult într-un concurs. M-am pregãtit cât se poate de bine si juriul a apreciat acest lucru. Multumesc tuturor colegilor si profesorilor mei care m-au sustinut în aceastã searã. De asemenea, vreau sã felicit celelalte concurente pentru prestatia lor. Cred cu toatã sinceritatea cã fiecare dintre ele meritau sã câstige”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.