2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

Miss Boboc de la Liceul Tehnologic “Petru Rares“ Bârlad (foto)

- Advertisement -

FRUMOASE… La sfârsitul sãptãmânii trecute a venit rândul Liceului Tehnologic “Petru Rares“ din Bârlad sã organizeze Balul Bobocilor 2013. Peste 200 de elevi si profesori au tinut sã participe la acest eveniment pentru a-si încuraja concurentele favorite. în cursa pentru titlul de Miss Boboc s-au înscris sapte eleve, una mai frumoasã ca cealaltã. Ele au trebuit sã demonstreze (prin intermediul celor cinci probe) cã pe lângã aspectul fizic mai au si multe alte calitãti. La final, titlul de Miss a fost adjudecat de Nicoleta Popescu, de la clasa a IX-a C. Sãptãmâna viitoare urmeazã marea finalã, alegerea Miss Boboc Bârlad 2013.

Elevii si profesorii de la Liceul Tehnologic “Petru Rares“ (fosta Scoalã nr. 3) si-au ales, vineri searã, cea mai frumoasã si mai talentatã elevã de la clasa a IX-a. Clubul gazdã, unul dintre cele mai cunoscute din Bârlad, a fost neîncãpãtor si de aceastã datã. Cu totii au venit sã-si încurajeze favoritele: Alina Bãncilã (clasa IX-a C), Lorena Bãlatã (clasa IX-a H), Nicoleta Popescu (clasa IX-a C), Mãlina Saimu (clasa IX-a B), Liliana Stoica (clasa IX-a I), Elena Bichescu (clasa IX-a D) si Denisa Ursu (clasa IX-a D). Cele cinci probe de concurs au fost concepute special pentru a pune în valoare aptitudinile candidatelor la titlul de Miss Boboc: de prezentare, culturã generalã, îndemânare, dans modern si tinutã de searã. Atmosfera a fost una extraordinarã, ceea ce denotã cã distractia si voia bunã au fost la ele acasã. Publicul a avut ce aplauda, prestatia unor concurente fiind rãsplãtitã în câteva rânduri chiar si cu bani. De asemenea, au fost organizate concursuri cu premii pentru public din partea sponsorilor, iar în pauze pe scenã au urcat trupe locale de dans modern sau interpreti de muzicã usoarã ce au reusit sã-i tinã conectati pe toti cei prezenti. Nimeni nu a simtit când s-au scurs mai bine de douã ore (cei mai multi au uitat de “meciul secolului”) iar momentul cel mai asteptat al serii, anuntarea câstigãtoarei, a sosit. Juriul, constituit din cadre didactice si reprezentanti din partea unor firme care au sponsorizat evenimentul, a avut o misiune dificilã. Punctajul a fost cât se poate de strâns, astfel cã fiecare concurentã a primit un premiu de consolare.

Numãrul 3 i-a purtat noroc

Miss Boboc si Regina Balului de la Liceul Tehnologic “Petru Rares“ a fost aleasã concurenta cu numãrul 3, Nicoleta Popescu. Nici nu i s-a pus bine coronita pe cap si în jurul fericitei câstigãtoare s-au strâns o multime de prieteni si colegi care au felicitat-o si i-au urat succes sãptãmâna viitoare, atunci când va concura în marea finalã alãturi de finalistele de la celelalte licee din oras. “Sã fiu sincerã… nu mã asteptam sã câstig. Am avut mari emotii, e adevãrat. Sunt extrem de fericitã, chiar dacã nu mi-am revenit de la momentul anuntãrii câstigãtoarei. Vreau sã le multumesc tuturor pentru sustinere si juriului care a considerat cã merit acest titlu. Sper ca sãptãmâna viitoare, la finala pe oras, sã fiu la fel de fericitã”, ne-a declarat Nicoleta Popescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.