spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

UPDATE: Miss si Mister ‘‘Emil Racovitã’’ 2010 (foto)

- Advertisement -

CONCURS Într-un decor inspirat din filmele Western, bobocii de la Liceul Teoretic Emil Racovitã s-au întrecut pret de douã ore pentru a convinge juriul cã ei sunt cei care meritã sã primeascã distinctia de ‘‘Miss’’ respectiv ‘‘Mister Boboc 2010’’. Este deja binecunoscut faptul cã la ‘‘Chimie’’ sunt poate cele mai frumoase fete din Vaslui, iar acest lucru au tinut cu tot dinadinsul sã îl demonstreze si participantele la Balul din acest an. Având alãturi parteneri ‘‘gãtiti’’ de galã, dar înhibati putin de firestile emotii, tinerele s-au descurcat de minune pe scenã, mai ales la proba de dans. Dupã ce au trecut prin toate focurile concursului, emotiile au coborât în spatele cortinei în asteptarea deciziei finale a marelui juriu. Câstigãtorii si cei care vor reprezenta liceul la finala de pe oras, sunt : Miss Boboc LER 2010 – Ecaterina Maftei si Mister Boboc LER 2010 – Tudor Turcu.

Impulsionati si motivati de balurile de la celelalte licee, organizatorii editiei din acest an a ‘‘Balului Bobocilor Emil Racovitã’’ au muncit si au repetat timp de mai bine de o lunã pentru a se putea ridica la nivelul asteptãrilor. Chiar dacã banii au fost putini, acest lucru nu a reprezentat un impediment în calea reusitei. Costumati în cowboy, bobocii au intrat în scenã într-un decor inspirat din filmele Western, pe muzicã country, originalitatea prezentãrii stârnind ropote de aplauze din partea unui public numeros. Trebuie mentionat cã impresionantul decor a fost pictat în întregime de elevii Liceului Emil Racovitã. În lipsa unei formatii cu nume, pe scenã au urcat rând pe rând tineri talentati, majoritatea elevi ai liceului, care au cântat, au dansat sau au adaptat scenete de teatru.

Asul din mâna câstigãtorilor

De multã vreme se stie cã la ‘‘Chimie’’ învatã cele mai frumoase fete, iar acest lucru au tinut cu tot dinadinsul sã demonstreze concurentele din acest an. Având alãturi parteneri arãtosi, unii inhibati de firestile emotii, tinerele s-au descurcat de minune pe scenã, mai ales la proba de dans. Dansul a fost si punctul forte al Ecaterinei Maftei, cea care avea sã câstige titlul de ‘‘Miss’’. La proba la alegere aceasta a smuls aplauzele publicului si simpatia juriului, dupã ce a ‘‘plutit’’ gratios pe pasi de tango. ‘‘Misterul’’ a meritat si el premiul dupã ce a avut cea mai convingãtoare prestatie. Tudor Turcu a fost natural, spontan si foarte vorbãret. A declarat cã nici nu a avut timp sã aibã emotii, iar acest lucru l-a fãcut încã din start favorit.

Juriul a decis!

Dupã ce au trecut prin focurile tuturor probelor, emotiile s-a lãsat brusc în spatele cortinei, acolo de unde bobocii au asteptat cu înfrigurare decizia Juriului. În cele din urmã câstigãtorii au fost anuntati : Miss Boboc LER 2010 – Ecaterina Maftei si Mister Boboc LER 2010 – Tudor Turcu. Pe locul doi s-au clasat Diana Nedelcu si Andrei Pintilie, în timp ce pe ultima treaptã a podiumului au urcat Raluca Birca si Sebastian Brad. Si cum Balul nu s-ar fi putut încheia fãrã a acorda si distinctia pentru cea mai popularã pereche, publicul a decis ca titlurile de ‘‘Miss’’ respectiv ‘‘Mister Popularitate’’ sã meargã cãtre Evelina Dacu si Alexandru Busuioc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

50 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.