-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Miss si Mister Boboc « Stefan Procopiu » 2010

- Advertisement -

LA BAL…Sfârsit de sãptãmânã perfect pentru elevii de la liceul Stefan Procopiu. Vineri, acestia i-au vãzut la lucru pe cei mai talentati boboci în cadrul balului anual. Spectacolul a fost presãrat cu momente artistice, probe inedite si un recital surprizã sustinut de formatia Rotaria. Acestia din urmã au ridicat sala în picioare. Mai presus de toate, atractia serii au fost câstigãtorii titlurilor de ‘‘Miss’’ si ‘‘Mister Boboc Stefan Procopiu’’. Juriul a decis ca distinctiile sã meargã spre Laura Radu si Alexandru Teiuc.

Organizatorii balului din acest an de la Liceul Stefan Procpoiu s-au strãduit sã fie din nou la înãltime si sã îi rãsfete pe elevi cu un spectacol de neuitat. Bobocii au intrat în scenã pe ritmuri de muzicã si costumati dupã o temã de inspiratie tribalã. Au urmat apoi nelipsitele probe de dans si numeroase numere artistice prin care bobocii au încercat sã convingã juriul de calitãtile lor. Proba de culturã generalã a fost altfel decât de obicei, titlul acesteia fiind ‘‘Energia inteligentã protejeazã mediul’’. A rulat un scurt metraj despre problemele de mediu si solutiile de rezolvarea ale acestora, pentru ca mai apoi concurentii sã fie întrebati tot despre astfel de probleme. Cele mai multe ropote de aplauze au fost smulse la proba surprizã, atunci când bobocii, legati la ochi, au trebuit sã adune din niste cosuri ouã ce se aflau printre mai multe ‘‘capcane’’.

Chiar dacã le-a fost greu, cum de obicei se întâmplã la astfel de concursuri, juriul a deliberat si a decis ca ierarhia sã fie urmãtoarea : Lefter Rares si Sabadac Cosmina(locul 3) si Olteanu Alexandru Vlãdut si Anton Laura(locul 2). Marii câstigãtori ai editiei din acest an sunt Radu Laura si Teiuc Alexandru. Juriul, cu ajutorul spectatorilor, au înmânat si premiul pentru popularitatea bobocilor Toma Eduard si Coman Diana Ionela.

Fanfara Rotaria a ridicat sala în picioare

Printre cei care au contribuit la buna dispozitie a spectatorilor au fost, pe lângã bobocii ce au interpretat numere artistice pline de umor, si trupele de dans Dance Factory si A4A, ambele din Vaslui. Surpriza a fost recitalul sutinut de formatia Rotaria, cei care au reusit prin reprezentatia lor sã ridice sala în picioare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

42 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.