-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

Miss si Mister Boboc 2010 – Liceul cu Program Sportiv (foto)

- Advertisement -

Cei mai frumosi boboci de la LPS

BAL Încã de cum a început noul an scolar, elevii de la Liceul cu Program Sportiv au si pornit discutiile despre “Balul Bobocilor”. Editia din acest an a mult asteptatului eveniment a avut loc la sfârsitul sãptãmânii trecute si a adunat în incinta sãlii de spectacole a Casei de Culturã câteva sute de elevi dornici sã se distreze si îi urmãreascã la lucru pe cei mai talentati si mai frumosi dintre boboci. Dupã o competitie strânsã, juriul a hotãrât: Miss Boboc LPS 2010 se acordã Mãdãlinei Costin, iar în posesia titlului de Mister Boboc LPS 2010 a intrat Sebastian Pascu.

Vineri a fost rândul Liceului cu Program Sportiv sã îi premieze pe cei mai buni si mai frumosi dintre bobocii sãi. Sala arhiplinã a Casei de Culturã a gãzduit editia din acest an a “Balului Bobocilor”, editie care desi a fost realizatã cu mai putini bani decât de obicei, a reusit sã îi multumeascã pe toti cei prezenti la spectacol. “Sportivii” au stiut sã facã galerie concurentilor, iar acestia au pãrut mai degajati decât concurentii altor licee, când a fost vorba sã se prezinte pe scenã în fata spectatorilor. Si la Liceul cu Program Sportiv, la fel cum a fost si la restul liceelor, de pe scenã au lipsit artistii consacrati, locul acestora fiind luat de tineri talentati din municipiul Vaslui. Au urmat mai bine de douã ore de voie bunã pentru cei din salã si de emotii pentru boboci. Ochii juriului au urmãrit fiecare miscare, fiecare replicã, fiecare pas de dans si fiecare interpretare artisticã a bobocilor pentru ca într-un sfârsit sã delibereze. Titlul de Miss Boboc LPS 2010 i-a fost înmânat Mãdãlinei Costin, în timp ce fericitul câstigãtor al titlului de Mister Boboc LPS 2010 a fost desemnat Sebastian Pascu. Juriul nu a putut încheia competitia fãrã a acorda si un premiu de popularitate perechii celei mai aplaudate de spectatori. Cei doi boboci care au smuls cele mai multe aplauze au fost Loredana Luchian si Andrei Stroescu. Balul nu s-a încheiat nici dupã înmânarea premiilor, liceenii petrecând pânã în zorii zilei într-o discotecã din oras.

Pregãtiri pentru Marea Finalã

Organizatorii s-au declarat multumiti de editia din acest an si au tinut sã precizeze cã toti participantii s-au ridicat la înãltimea asteptãrilor, motiv pentru care si juriul a avut o decizie foarte greu de luat. “Sportivii” promit acum sã atace, cu bobocii câstigãtori, “marea finalã” a orasului, din care sperã sã iasã învingãtori.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.