2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

Miss si Mister Mãrtisor 2014, la Husi! (foto)

- Advertisement -

foto: CRISTI DACU

PETRECERE Vineri seara, în sala de spectacole a Primãriei Husi, a avut loc „Miss si Mister Mãrtisor”, eveniment organizat de liceenii de la Colegiul National „Cuza Vodã” si devenit traditie, în ultimii patru ani. Seara reusitã a fost, pânã la urmã, încã o dovadã a faptului cã adolescentii huseni de la „Cuza” sunt, pe cât de buni la învãtãturã, pe-atât de frumosi si talentati.

Toti cei 14 candidati, sapte bãieti si sapte fete, au avut de trecut probe concepute în asa manierã, încât sã le fie scoase în evidentã atât calitãtile fizice, dar mai cu seamã inteligenta, carisma, spontaneitatea si, implicit, curajul de a se prezenta cât mai bine în fata unui juriu exigent, format din proprii lor profesori. Au fost patru probe: prezentarea, proba de talent, o provocare interesantã pe tema abilitãtilor sociale, iar, în final, prezentarea costumatiilor de searã. Cel putin, la dovedirea talentului, liceenii au întrecut toate asteptãrile: au cântat, au dansat, si-au demonstrat calitãtile actoricesti, ba au fãcut deliciul publicului si prin interpretãri la diferite instrumente, iar, mai apoi, cu rãspunsurile date la proba abilitãtilor sociale.

Sabina Patras si Tudor Bogdan, Miss si Mister Mãrtisor 2014!

Chiar dacã doar unii au primit premii din partea juriului, aplauzele au fost meritate în egalã mãsurã. În final, podiumul a arãtat astfel: titlul de Miss si Mister Mãrtisor 2014 a fost primit de Sabina Patras (clasa a IX-a MI2) si Tudor Bogdan (clasa a IX-a, SN2); Premiul II a revenit Laviniei Zaharia (clasa a IX-a SN1) si lui Cosmin Drãgan (clasa a IX-a, Filologie 1); Premiul III a fost câstigat de Sânziana Sâmbotin (clasa a IX-a SN1) si Liviu Nica (clasa a IX-a Filologie 2). Premiul de popularitate a fost acordat elevei Daiana Ciobanu (clasa a IX-a, MI2) si lui Radu Alexandru (clasa a IX-a SN1). Întregul eveniment a fost coordonat de profesoara Dorina Ionescu, iar în juriu s-au aflat, de asemenea, cadre didactice ale Colegiului: profesorii Constantin Vasluianu, Mocanu Georgiana, Diana Adumitroaiei, Mihaela Luca si Elena Talasman. Întregul spectacol a fost prezentat ireprosabil de elevii Edelina Bejan, Oana Suman, Tudor Clim si Rares Tiron. „A fost un eveniment reusit, care ne-a bucurat pe toti. „Miss si Mister Mãrtisor” a devenit o traditie a Colegiului nostru, el aflându-se la a patra editie. Evident, fãrã sprijinul domnilor profesori nu s-ar fi putut realiza si, pentru asta, le multumim în mod deosebit”, a precizat eleva Edelina Bejan, unul dintre cei patru prezentatori ai evenimentului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.