-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

Mister dezlegat

- Advertisement -

GÃSIT… Antrenorul Viorel Hizo poate rãsufla usurat. Fundasul brazilian Gladstone a rãspuns în sfârsit la apeluri si a precizat cã în timpul cât a fost plecat de la Vaslui, a fost în tara sa natalã pentru a se opera. Conform spuselor lui Gladstone operatia a decurs bine, iar dacã recuperarea va fi si ea fãrã probleme, atunci în trei luni fundasul poate reveni pe gazon.

Dat dispãrut de Viorel Hizo, Gladstone a început sã dea semne de viatã din Brazilia, acolo unde a mers pentru a se putea opera la genunchi. Fundasul a spus cã nu s-a pus nicioadatã problema sã fugã de la club si cã perioada în care nu a reusit sã vorbeascã cu reprezentantii “galben-verzilor” s-a datorat unor defectiuni ale retelei de telefonie. Din câte se pare operatia lui Gladstone a decurs perfect, iar acum fundasul deja se simte mai bine, în curând acesta urmând sã înceapã si exercitiile de fizioterapie. Dacã totul va fi bine, Gladstone ar putea reveni pe gazon mai repede decât se asteptau cei din staff-ul Vasluiului.

‘‘Am fãcut operatia si mã simt bine’’

“A fost o micã problemã de comunicare între mine si club, n-a functionat bine telefonia din Brazilia. Am vorbit cu domnul Porumboiu sãptãmâna trecutã si l-am anuntat cã am fãcut operatia si cã mã simt bine, iar de mâine voi începe si fizioterapia”, a declarat Gladstone, care a mai adãugat: “Nu îl cunosc foarte bine pe noul antrenor, si de asta am preferat sã tin legãtura cu domnul Porumboiu. În curând mã voi întoarce în România, iar în douã-trei luni sper sã pot reveni pe teren.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.