Mister elucidat, amantlâc scos la ivealã: primarul la plajã cu iubita, filmat de partenerul înselat!

DETALII INCENDIARE

EFECTE ÎN LANT… Se tin necazurile lant de primarul din zona Husi, cel surprins dãunãzi, la plajã, în Mamaia, în compania unei femei, care, îndãrãtnicã, nu voia deloc sã respecte regula distantãrii fizice fatã de bietul edil! Dupã ce a fost acuzat cã s-a dus la mare pe banii si cu masina Primãriei, primarul a pãtit o rusine si mai mare. Duminicã, fiind sfintirea bisericii dintr-un sat component, primarul era propus pentru a primi o distinctie, cu toatã cinstirea cuvenitã celui care a alocat fonduri de la Primãrie pentru lucrãrile lãcasului. Din pãcate, isprava iesitã public cu numai câteva zile înainte a ajuns si la urechile conducerii Episcopiei. La sfintire, în fata crecinciosilor, Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, i-a înmânat primarului într-un mod mai discret diploma, alãturi de multumirile pentru Consiliul Local, dar fãrã ca preotii sã mai cânte pentru el “vrednic este”. Oamenii din sat au observat situatia: “Preasfintitul a fãcut ceea ce trebuie. Vuia comuna de niste treburi grele. Cum ar fi fost sã-i cânte preotii cã e vrednic, dacã nu e”, spun sãtenii. Dar ghinioanele din ultima vreme ale primarului nu se opresc aici. Faptul cã a dat vina public pe adversarii politici, pentru filmuletele de la malul mãrii, i-a supãrat pe opozantii din celelalte partide. “Nu i-ar fi rusine sã vorbeascã! Noi, toti, care ne pregãtim de alegeri, am rãmas uimiti când am vãzut în ce hal a ajuns situatia în viata lui privatã. Nu ne intereseazã. Noi avem familii frumoase. Nu umblãm sã urmãrim lumea care are amantlâcuri. Sã iasã public sã îsi cearã scuze fatã de noi, cã ne-a jignit. El stie exact cine l-a urmãrit. Nu are treabã cu politica toatã murdãria asta, ci cu iubirea”, i-au transmis, nervosi, reprezentantii partidelor opozante.

Primarul respectiv a mintit atunci când a dat vina pe competitorii politici din comunã, despre care a spus cã l-au urmãrit la mare, ca sã-i facã filmulete compromitãtoare. Unii dintre acestia s-au sesizat. “Atunci când politica e murdarã, da, sã se spunã. Dar de data aceasta, niciun contracandidat al domnului primar nu a avut nimic cu dumnealui. Mai grav este cã dânsul stie asta si a mintit. Sã iasã sã îsi cearã scuze, fatã de noi, contracandidatii, cã ne-a bãgat în mizeria asta. Noi nu umblãm dupã dânsul pe la mare, ca sã-l filmãm, ci a fãcut acest lucru concubinul femeii cu care el a plecat. De ce ne jigneste si ne acuzã pe noi, care facem parte din alte partide politice? Noi avem familii acasã, avem copii. Sotiile noastre sunt respectate. Toti avem cãsnicii frumoase. Noi nu lãsãm sotiile în casã, ca sã mergem la mare, sã îl urmãrim pe el, cum stã cu individa aceea în chiloti, la plajã. Sã iasã sã îsi cearã scuze publice fatã de noi, cãci altfel vom spune adevãrul gol-golut”, au spus, supãrati, opozantii politici ai primarului respectiv.

“Bietul om înselat! Biata sotie înselatã!”

Si competitorii din alte partide se pare cã au dreptate! Nu a fost vorba despre politicã, ci despre niste pãcate care tin de viata privatã, scãpate în public, pe fondul geloziilor. Nu politicienii adversi au pus la cale urmãrirea, ci un concubin supãrat cã femeia cu care a trãit în ultimii ani si cu care a construit niste lucruri, l-ar “traduce” cu primul ales al comunei. “Sunt dovezi imbatabile. Dacã omul acesta iese cu tot ce are, curg lacrimi amare. Bietul om înselat! Biata sotie înselatã! Altii îsi fac fericirea pe suferinta altora. Îi priveste, dar sã nu mintã public”, spun consãtenii.

“Nu ne intereseazã pe noi imoralitatea sau moralitatea din viata privatã a nimãnui, dar sã nu mintã public, cã noi îl urmãrim”

“Noi ne pregãtim de campanie cu afise electorale, cu mesaje online. Nu ne intereseazã pe noi rufele din familia nimãnui. Când am citit în ziar declaratia dânsului, cã adversarii politici îl urmãresc la plajã, eu m-am simtit umilit. Nu îi este rutine sã spunã asa ceva? Mã opreste lumea pe drum si mã întreabã dacã eu l-am filmat pe primar. El stie bine cã a fost urmãrit de concubinul acelei femei, care, sãracul, a fost foarte umilit. Lucreazã prin strãinãtate, a cheltuit bani cu ea, are dovezi multe, dar ea iatã ce face. Cu o lunã înainte, bãrbatul i-a urmãrit, i-a pozat, i-a filmat, ea era îmbrãcatã în galben. În fine, stie toatã lumea toate detaliile, dar el dã vina pe adversarii politici? De ce minte? Nu ne intereseazã pe noi imoralitatea sau moralitatea din viata privatã a nimãnui, dar sã nu mintã public, cã noi îl urmãrim. Ca sã nu mai povestim de sotia lui, care e o femeie foarte credincioasã, harnicã si decentã, dar care vã dati seama prin ce trece”, au spus sãtenii din zonã, implicati în campania electoralã.

Citit si: https://vremeanoua.ro/soc-in-plina-epidemiei-un-primar-din-zona-husi-a-fost-filmat-pe-plaja-in-mamaia-cu-o-femeie-fata-de-care-nu-pastra-distantarea-fizica-video/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ