spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

Mister total în jurul unui bătrân din Bacău. Dispărut în urmă cu 30 de ani, acum a apărut acasă ca din senin, şocându-şi rudele care îl credeau mort

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Vasile Gorgos, un bătrân de 93 de ani, dat dispărut acum 30 de ani, a apărut zilele trecute ca din senin în faţa propriei case, pe care o părăsise în 1991.

Vasile Gorgos a fost negustor de vite și obișnuia să plece frecvent de acasă. Lipsea cu zilele dar de fiecare dată se întorcea acasă. Ultima dată a plecat în 1991 și de atunci nu a mai venit, potrivit ETV Bacău. Copiii l-au crezut mort pe bătrân și timp de 15 ani i-au făcut slujbe de pomenire.

Surpriză totală însă după trei decenii, pentru că zilele trecute, într-o seară de duminică din august bătrânul a fost lăsat în fața casei de o mașină. Vecinii povestesc că omul era confuz, că nu mai știa exact care e poarta. Nora lui s-a albit la față când l-a văzut în fața porții, l-a anunțat pe soț că i s-a întors tatăl acasă, iar acesta a crezut în primă fază că e o glumă proastă. Surprinzător, bătrânul părea foarte bine îngrijit, dar când a fost întrebat pe unde a fost acesta a răspuns că acasă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.