spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Misterul avioanelor care au survolat municipiul Vaslui se adâncește

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SEMNE DE ÎNTREBARE… În urmă cu două nopți, patru avioane de transport militar au survolat, la mică altitudine, cerul municipiului Vaslui. Nimeni nu își explică de ce s-a întâmplat acest lucru mai ales că, este știut faptul că acest tip de avioane zboară la mare altitudine. Curios este faptul că, după cum susțin martorii, avioanele zburau de-a lungul șoselei, dinspre Muntenii de Jos și, coincidență sau nu, în același timp, două autospeciale de poliție, una pe un sens și una pe celălalt sens, păreau că deschid calea aeronavelor. «Nu numai că zburau și foarte jos, dar păreau încărcate până la refuz. Motoarele avioanelor păreau că trag din greu pentru a le menține în aer. Plus că cele două autospeciale de rutieră nu au făcut decât să ridice și mai multe semne de întrebare», povestesc martorii.  De asemenea, unii vasluieni vorbesc și despre posibilitatea ca cele patru aeronave să fi zburat sub radar pentru a nu fi despistate de ruși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

 1. Astfel de stiri alimenteaza propaganda rusa.
  Ar trebui interzise articolele care nu sunt sustinute cu dovezi!!!
  Poate a fost doar o simulare.
  Daca transportau ceva catre Ucraina, cu atat mai mult ar trebui tinuta in secret operatiunea.
  Nu mai exista secrete militare/seviciu????

  • Dacă orice neavenit se crede jurnalist! Autorul ar trebui amendat cu o sumă de bani mare. La fel și conducerea ziarului. ORNISS-ul ce face?

 2. Da primele doua au survolat la mica inaltime maxim 100m inaltime dupa care la 10 min maxim a trecut un avion de lupta si apoi cel de al 4lea cred ca cele 3 avioane erau de transport si destinatia lor era iasul

 3. Masinile de politie zburau si ele cu avioanele? Sau avioanele mergeau cu viteza mica din cauza traficului si era nevoie sa le deschida drumu Ca sa circule mai repede? Vai de mama voastră cu ziarul vostru cu tot

 4. Exercițiul BlueSky 2022, Forțele Aeriene Israeliene! Zbor la joasă altitudine și simulări de aterizări în condiții mai deosebite!

 5. Asemenea avioane au mai survolat județul Vaslui , cred ca in urma cu o luna au mai fost văzute 2 asemenea avioane care zburau la “firul Ierbii “si nimic noi sub soare

 6. De la Crasna au mers pe asfalt cu a doua până la albița .le-am văzut eu aveau cam 35 la ora făcuse coloana .au urcat cam greu la Dobrina da.erau foarte încărcate.cred că au lăsat și la ciupilan niste orez și ulei și ceva zahar.O mare enigma pentru vasluieni.oare vom afla vreodată? Și așa le aveam noi pe ale noastre asta ne mai lipsea..marea enigma deasupra Vasluiului.

 7. Ce concluzii trageți mă faceți să rad. Nu erau cu ajutoare pentru votanții lu paval????sau a lu uzatu??nu știam că vasluienii sunt și analiști militari. Vedeți poate va închide ziarul cu acest gen de știri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.