spot_imgspot_img
9.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Misterul Elodiei din Bârlad continuã

- Advertisement -

Lidia Beldiman, de 42 de ani, din Bârlad, o cunoscutã femeie de afaceri, a fost datã dispãrutã de acasã de sotul ei, Victor Beldiman. Disparitia femeii este cel putin misterioasã, deoarece acum câteva zile, sotul femeii , Victor Beldiman, a precizat cã si-a gãsit sotia, însã, Politia din Bârlad nu a fost anuntatã de acest lucru…

Initial, sotul a fãcut reclamatie la Politie, precizând cã bãnuiala sa ar fi aceea cã sotia lui a fost ademenitã spre cãlugãrie de cãtre staretul Mãnãstirii Bujoreni, cãlugãrul Euharist, care era duhovnicul ei. Practic, Lidia Beldiman s-a « evaporat » complet de pe 27 iulie, ea lãsând doar un bilet sotului ei, Victor, prin care îl anuntã cã “s-a sãturat, pleacã sã-si gãseascã linistea”, anuntându-l unde îi lasã cheile masinii. De atunci, nici urmã de Lidia Beldiman. “În ziua de 27 iulie, femeia a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fãrã a comunica însã sotului sãu destinatia. A luat cu ea o sumã de bani, obiecte de îmbrãcãminte si actele de identitate si de studii. Femeia a lãsat în locuintã un bilet prin care afirma cã doreste sã fie linistitã. Lidia Beldiman a fost cãutatã de politisti la rude, prieteni, precum si la mãnãstiri din judetele Vaslui, Botosani si Suceava. Semnalmente: înãltime 1,75 m, constitutie normalã, pãr saten, legat la spate ochi cãprui, fata ovalã, ochelari de vedere. Cetãtenii care pot oferi orice date de naturã sã conducã la gãsirea acestei persoane sunt rugati sã apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgentã sau sã se adreseze imediat celei mai apropiate unitãti de politie sau Compartimentului Urmãriri – telefon 0235/303155”, se precizeazã în comunicatul venit de la IPJ Vaslui.

Ciudãtenia abia acum începe….

Surprinzãtor este faptul cã sotul femeii dispãrute, Victor Beldiman, s-a deranjat foarte tare de aparitia în presa centralã a acestui anunt dat de IPJ Vaslui si, contactat telefonic, ne-a precizat cã a gãsit-o pe sotia sa. “O sã aveti mari necazuri, ea a zis cã nu e treaba presei ce face si unde se duce si o sã vã dea în judecatã. Eu am gãsit-o, nu mai am probleme”, a spus Victor Beldiman. Dar, politistii nu au fost înstiintati despre “aparitia” Lidiei Beldiman si o cautã în continuare. “Noi nu am primit niciun fel de semnal cã ea ar fi gãsitã. Normal era, dacã a apãrut sã vinã cel care i-a reclamat disparitia la noi si sã ne anunte cã femeia este bine, unde este, sã verificãm si noi si sã închidem dosarul de urmãrire. Nu avem astfel de cerere, ea figureazã la noi ca dispãrutã, iar dacã ziceti cã sotul a spus cã a gãsit-o si nu ne-a spus nimic, ridicã multe semne de întrebare”, a precizat comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei municipiului Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.