spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Misterul icoanelor care plâng, de la Săgeata. „Am stat o oră în rugăciune, timp în care a curs continuu mir”

- Advertisement -

Gospodăria familiei Zaharia, din Săgeata (Buzău) a devenit loc de pelerinaj, după ce s-a dus vestea că două icoane din această casă, cu Maica Domnului și Sfânta Parascheva, ar fi început să plângă.

Localnicii din Săgeata dar și credincioși din alte comune învecinate au dat năvală să vadă minunea cu ochii lor şi să se roage.

Nicolae Zaharia ne-a mărturisit că icoanele din locuința familiei sale au început să lăcrimeze în urmă cu câteva zile, chiar de Întâmpinarea Domnului, o mare sărbătoare religioasă. Aunci când a intrat în cameră, a simțit un puternic miros de mir.

A observat dâra de umezeală mai întâi pe icoana Cuvioasei Parascheva. Când a văzut că pe icoană au apărut câteva broboane, a început să se roage.

„M-a apucat un pic de tremurat când am văzut că plânge icoana. Apoi, picătura aceea a început să se prelingă câte un pic. Am stat o oră în rugăciune, timp în care a curs continuu mir. Aveam o emoție, așa, mă plimbam. Soția venise de la muncă, era schimbul unu și m-a întrebat dacă îmi este rău”, ne-a spus Nicolae Zaharia, proprietarul icoanelor…https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/misterul-icoanelor-care-plang-de-la-sageata-am-2240877.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.