spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Mişu Negriţoiu, şeful ASF, implicat într-un accident soldat cu moartea unui pensionar

- Advertisement -

Legea nu e pentru toţi la fel. Cei care au apucat să prindă un loc cald la conducerea unei instituţii publice sunt imuni, chiar şi în faţa morţii. Un exemplu este Mişu Negriţoiu, care a fost implicat în urma cu 7 ani într-un accident care s-a soldat cu moartea unui pensionar. Există multe necunoscute, nimeni nu doreşte să clarifice situaţia. Povestea a fost îngropată în presa locală, iar familia victimei a fost constrânsă să accepte o sumă derizorie pentru a nu se ajunge în instanţă. Întreaga anchetă poate fi citită pe voxpublica.realitatea.net.

În 2008, la începutul lunii noiembrie, Ion Bălăceanu, un pensionar de 65 de ani din Turnu Măgurele, se întorcea de la pescuit.

Întamplarea a făcut ca în acelaşi timp să treacă pe acolo şi maşina în care se afla, nu este clar dacă la volan sau în dreapta, actualul şef al ASF. Maşina l-a lovit mortal pe bătrânul aflat pe bicicletă.

„Am luat legatura cu cei de acolo, mie mi-au confirmat vreo doua surse extrem de apropiate de Misu Negritoiu. Surse care au lucrat cu el in banca mi-au confirmat-o. Ulterior au intrat in actiune, din ce spune fiul victimei o intreaga masinarie de musamalizat cazul asta”, spune jurnalistul Stelian Negrea.
„Asta cand a venit atunci cu avocatul cand l-am inmormantat a spus ca cat om trai noi si familia noastra, copii, nu stiu ce, ei n-are sa uite familia asta si are sa ne mai ajute si pe noi cand si cand asa, cu niste bani, si intr-adevar ne-a mai trimis o data 10 milioane lei vechi si de vreo doi ani il tot sunam. Da, il tot sunam si eu si sotia si nu vrea sa mai raspunda ca “nu sunt in tara, ca nu stiu ce”, a spus Florin Bălăceanu, fiul victimei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/misu-negritoiu-implicat-intr-un-accident-cu-moartea-unui-pensionar-ancheta_1737178.html#ixzz3eqo01voG
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.