MM gata de treaba!

APRECIAT… Mihai Stoica este asteptat ca începând de astãzi sã îsi intre în rol la Vaslui. Va semna un contract pe doi ani si jumãtate, principalul obiectiv pe care va trebui sã îl realizeze fiind câstigarea titlului de campioanã. Mihai Stoica se va ocupa de organizarea echipei, transferuri si reprezentarea intereselor clubului.

Încet, încet, finantatorul Adrian Porumboiu este decis sã disparã din peisaj, si sã îi lase pe MM sã se ocupe de organizarea echipei. Porumboiu vede în Stoica drept presedintele perfect, cu el în staff, Vasluiul neavând altã alternativã decât performanta. Venirea lui, nu va aduce schimbãri deocamdatã pe banca tehnicã, Caro fiind antrenor în continuare. Mihai Stoica ar fi primul presedinte veritabil de la FC Vaslui, care va avea atributii lãrgite în cadrul clubului. Cu alte cuvinte el se va ocupa de transferuri, de organizarea echipei si de reprezentarea intereselor FC Vaslui. Decizia sa de a veni în Moldova i-a lãsat pe multi cu gura cãscatã, mai ales cã MM afirmase în repetate rânduri cã doreste sã stea departe de Liga I, o perioadã îndelungatã. Chiar dacã a fost intens curtat de toate marile cluburi din România, oferta lui Porumboiu l-a convins pe Stoica sã preia frâiele clubului „galben-verde”. Dupã ani de investitii si transferuri fãcute, Adrian Porumboiu i-a impus fostului manager al Urziceniului, drept obiectiv crearea unui mediu adecvat câstigãrii titlului în urmãtorii doi ani. Însusi presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal l-a felicitat pe finantatorul „galben-verzilor” pentru mutarea fãcutã afirmând: „Porumboiu stie în ce sã bage banii.”

„Mihai Stoica va bucura pe toatã lumea”

„Astept ca Mihai Stoica sã preia odatã povara emotiilor pe care le am dupã fiecare meci disputat de FC Vaslui. Ca si presedinte executiv, Mihai Stoica se va ocupa de organizarea echipei si, vã garantez eu, acest lucru se va cunoaste si va bucura pe toatã lumea. Are ochiul format, a fost la atâtea echipe, în interiorul lor, si stie foarte bine ce are de fãcut la un club de fotbal. În ceea ce-l priveste pe Lopez Caro, acesta o sã antreneze echipa în continuare.”- Adrian Porumboiu.
5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ