spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

MM presedinte la Vaslui

- Advertisement -

MUTARE FULGER… Vasluiul s-a întãrit cu unul dintre cei mai buni presedinti de club din tarã. Mihai Stoica a fost ieri la Vaslui si a discutat cu finantatorul Adrian Porumboiu. Cei doi au ajuns într-un timp foarte scurt la o întelegere, MM urmând sã ocupe functia de presedinte executiv. Fostul manager al Unirii Urziceni urmeazã sã intre în pâine de sãptãmâna viitoare.

Mihai Stoica va fi începând de sãptãmâna urmãtoare viitorul presedintele executiv al FC Vaslui. Fostul presedinte al Urziceniului a fost ieri în Vaslui unde a negociat cu patronul “galben-verzilor”, Adrian Porumboiu. Chiar dacã angajamentul dintre cele douã pãrti nu a fost semnat încã, atât Stoica, cât si Porumboiu, au afirmat cã mutarea se va realiza în proportie de peste 99%. MM s-a întors asearã în capitalã, dar a afirmat cã va reveni în Moldova, începând de luni pentru a se apuca de treabã. Mutarea, a fost una fulger, decizia fiind luatã dupã doar o rundã de discutii. Argumentele care l-au convins pe fostul manager al Unirii Urziceni sã aleagã Vasluiul au fost planurile de viitor pe care Adrian Porumboiu i le-a adus în discutie. Desi dupã plecarea de la echipa ialomiteanã, Stoica declarase cã va lua o pauzã lungã, oferta venitã de la Vaslui nu a putut fi refuzatã. Noul presedinte executiv a propus întãrirea conducerii prin aducerea altor profesionisti, si, împreunã cu acestia în cel mult sezonul viitor, FC Vaslui sã intre în lupta pentru câstigarea campionatului. Zvonurile cum cã MM va fi înlocuitorul lui Ciprian Damian se infirmã, functia pe care o va ocupa Stoica fiind diferitã de cea a lui Ciprian Damian. ‘‘Am o relatie foarte bunã cu presedintele Consiliului de Administratie, Ciprian Damian, si cred cã vom face treabã bunã împreunã.’’ , a declarat Mihai Stoica.

‘‘Împreunã putem câstiga titlul’’

‘‘Am avut o întâlnire cu domnul Adrian Porumboiu cu care am discutat despre venirea mea la Vaslui. Totul s-a întâmplat foarte repede, a fost o decizie fulger. Chiar dacã nu am semnat încã vreun contract , treaba este rezolvatã. Am ales Vasluiul pentru cã îmi doream sã mã reîntorc. Îmi lipsea ceva, si chiar dacã îmi propusesem o pauzã lungã, nu am putut refuza oferta Vasluiului, desi am fost contactat si de alte cluburi. Am ales Vasluiul deoarece aici se poate face performantã. Împreunã, putem sã obtinem ceea ce Adrian Porumboiu îsi doreste, si anume câstigarea campionatului. La anul ne vom bate cu sanse mari, cu toate cã nici sezonul acesta nu este compromis. În fotbal s-au vãzut multe.’’ – Mihai Stoica.

„Mihai Stoica va fi în echipa noastrã”

“Am avut o discuţie câteva ore bune cu Meme-ul, în principiu ne-am înţeles. Totuşi, nu a semnat încă. Eu cred că nu vor fi probleme şi că Mihai Stoica va fi în echipa noastră. Încă nu a semnat contractul, dar vom rezolva şi asta. Va fi preşedintele clubului pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Va fi preşedinte executiv, dar şeful clubului rămâne domnul Damian. Prerogativele lui Meme vor acoperi strict zona sportivă, se va ocupa de tot ce înseamnă echipă. El va discuta direct cu Lopez Caro, se vor consulta în ceea ce priveşte strategia formaţiei.” – Adrian Porumboiu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.