10.1 C
Vaslui
02-apr.-2023

MMA | Ovidiu Axinte nu a mai luptat în Gala MMA din Franța (FOTO)

- Advertisement -
MMA… Luptătorul Ovidiu Axinte nu a mai luptat în Gala MMA de la Troyes, din cauza unei legi care nu îi permite să aibă două lupte în decurs de trei săptămâni.

ANULAT… Vasluianul Ovidiu-Ionuț Axinte nu a mai intrat în cușcă la Gala MMA de la Troyes, Franța. Meciul său a fost anulat din cauza unei legi care nu permite luptătorilor să dispute două meciuri în decurs de 21 de zile.

Lupta dintre Ovidiu Axinte (Kombat Wolf Vaslui) și adversarul său francez ar fi trebuit să aibă loc pe 27 ianuarie, la Troyes, Franța. Chiar dacă lupta nu s-a concretizat, Ovidiu și antrenorul Cristian Ipate au făcut în deschiderea Galei o mică demonstrație de arte marțiale mixte. “Am vrut să onorăm invitația de a lupta într-o gală de MMA din Troyes, Franța, dar nu a fost să fie. Am trecut cu bine de proba cântarului, dar arbitrii francezi au decis, conform legii, că nu putem lupta, deoarece luptătorul nostru, Ovidiu-Ionuț Axinte, nu are cele 21 de zile între luptele avute. Ne conformăm și așteptăm noi provocări! Întotdeauna câștigi dacă ai curaj, iar azi am câștigat noi prieteni! Deși nu s-a concretizat lupta dorită, am onorat invitația organizatorilor Galei MMA de la Troyes, Franța, să facem în deschidere o mică demonstrație de arte marțiale mixte”, a transmis Cristian Doru Ipate, antrenor la Kombat Wolf Vaslui. În acest an, “Fliști” a avut două meciuri, unul în Franța, la Lyon, pe care a reușit să-l câștige prin submission, și unul în Serbia, la Belgrad, pierdut în fața moldoveanului Grozdev, prin submission.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.