spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

MMA | Un luptător din Vaslui, la un pas de UFC! (FOTO)

- Advertisement -
ADVERSAR… După trei ani fără un meci oficial, Corneliu Lascăr Rotaru se pregătește pentru Centurion FC – Brazilia. Vasluianul va lupta în piramida 4 Man Tournament, unde îl va întâlni în primul meci pe brazilianul Mauricio Rufy.

DIN NOU ÎN CUȘCĂ… Vasluianul Corneliu Lascăr Rotaru (27 de ani) își face reîntoarcerea în MMA-ul profesionist după o pauză de trei ani. El va lupta la Rio de Janeiro, în Brazilia, în cadrul promoției Centurion FC. Legitimat la SBG Ireland, “Bestia Moldovei” va lupta în main event-ul galei pentru obținerea centurei 4 Man Tournament.

Patru luptători titrați de MMA luptă în cușcă, în sistem piramidal, la gala Centurion FC din Brazilia, Rio de Janeiro. Vor fi patru meciuri și o singură miză: centura 4 Man Tournament. În primul meci, vasluianul nostru va lupta cu brazilianul Mauricio Rufy, câștigătorul urmând să ajungă în marea finală pentru obținerea centurei la 77 de kg. În celălalt meci se vor duela brazilienii Ronys Torres și Diego Nunes. Corneliul Lascăr Rotaru (27 de ani) are 11 victorii și 4 înfrângeri la profesioniști și este foarte aproape de a face pasul către UFC, cea mai importantă competiție de MMA din lume. A plecat Irlanda, iar acum este pregătit de fostul antrenor al lui Conor McGreggor, John Kavanagh. El se antrenează în aceeași sală cu starul irlandez, căruia i-a fost de mai multe ori partener de antrenament. “Sunt pregătit și abia aștept să revin în cușcă. Nu am mai luptat din 2020, dar am prins încredere și vreau să îmi îndeplinesc visul, acela de a ajunge în UFC (n.r Ultimate Fight Championship). Am progresat mult, iar sfaturile primite de la Conor McGreggor m-au ajutat foarte mult. El e cel mai bun. Întâlnesc un adversar bun, cu un palmares de 6 victorii și o singură înfrângere”, ne-a declarat Corneliu Lascăr. Gala Centurion FC are loc vineri, 26 mai, la Rio de Janeiro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.