spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

MMA | Vasluianul Ovidiu Axinte va lupta într-o gală MMA din Danemarca

- Advertisement -
ADVERSAR… După victoria prin knockout obținută în Georgia, vasluianul Ovidiu Axinte are parte de un nou duel tare, de data aceasta în circuitul MMA, unde se va duela cu danezul Hennings.

MECI TARE… Vasluianul Ovidiu Ionuț Axinte, unul dintre cei mai cunoscuți luptători MMA din județ, va avea parte de o nouă confruntare internațională, împotriva danezului Mikkel Hennings. Lupta va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, în orașul Glostrup din Danemarca.

Luptătorul vasluian Ovidiu Ionuț Axinte (34 de ani), poreclit “Fliști”, se pregătește să facă din nou ravagii în cușcă. După victoria obținută în Georgia, unde l-a învins prin KO pe David Fatoi, sportivul legitimat la Kombat Wolf Vaslui va participa, sâmbătă, 6 aprilie, la Galla MMA “Professionel Welterweight Fight” – ediția a 18-a, care va avea loc în orașul Glostrup, în vecinătatea capitalei Copenhaga. De data aceasta, Axinte va lupta pe reguli de MMA (Mixed Martial Arts) și îl va avea ca adversar pe danezul Mikkel Hennings, la categoria 77 kg, sportiv care are doar două meciuri în circuitul MMA, ambele câștigate. “Voi avea de înfruntat un adversar dificil. Mai înalt ca mine și care e neînvins în circuitul MMA. I-am urmărit cele două meciuri și am văzut care îi sunt atuurile, dar și dezavantajele. Eu sunt pregătit și voi da totul ca să câștig, ca de fiecare dată”, ne-a declarat Ovidiu Axinte. Sportivul se antrenează la Kombat Wolf Vaslui, sub îndrumarea antrenorului Doru Ipate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.