spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Moarte șocantă. Închisoare pe viață pentru o mamă vegană după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame

- Advertisement -

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost condamnată la închisoare pe viață de un tribunal din Cape Coral, statul american Florida, după ce fiul ei de 18 luni, a murit în urma „complicațiilor cauzate de deshidratare și de malnutriție severă”, relatează Fort Myers News-Press.

Pe parcursul celor 18 luni ale vieții sale, acest copil a fost înfometat până a murit”, a afirmat liderul Unității Speciale pentru Victime din cadrul Procuraturii Statului, Francine Donnorummo, în timpul procesului.

Băiețelul, pe numele său Ezra O’Leary, a murit pe 27 septembrie 2019. Acesta cântărea 7,7 kilograme, greutate aceasta fiind normală pentru vârsta de șapte luni.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, încarcerată în luna noiembrie a anului 2019, a afirmat că familia sa urmează o dietă vegană, bazată pe legume și fructe crude. Cu toate acestea, Sheila O’Leary le-a declarat investigatorilor că băiatul a fost hrănit și cu lapte matern…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/moarte-socanta-inchisoare-pe-viata-pentru-o-mama-2201780.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.