UPDATE: Moarte cumplită în Săptămâna Patimilor. Principalul suspect, fiul victimei!

Romel Postolache (suspect) și Simion Postolache (victimă) – sursa foto: Facebook

UPDATE: Simion Postolache, zis Mosor, este bărbatul de 70 de ani, din comuna Perieni care a fost găsit mort de fiica sa. Acesta era cunoscut în comunitate cu antecedente, deoarece în luna noiembrie 2013, pe fondul geloziei patologice, și-a strangulat soția cu o curea. Fiind găsit fără discernământ de medicii legiști, a fost internat la Spitalul de maximă siguranță de la Grajduri, județul Iași. De mai bine de un an și jumătate, acesta a fost reintegrat în comunitate, locuind cu doi dintre copiii săi, o fată și un băiat. Soții Postolache aveau șase copii, toți majori. Unul dintre băieții lor, Romel Postolache, cu care locuia în prezent Simion, a moștenit de la tată înclinațiile criminale. Romel a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, faptă comisă în urmă cu zece ani pe raza localității Popești-Leordeni, județul Ilfov. Aseară, spun vecinii familiei Postolache, a fost scandal la ei în familie, Romel amenințând că își ucide sora. Femeia a fugit la o vecină, iar dimineață când s-a întors acasă, și-a găsit tatăl măcelărit. Vecinii spun că bănuiala pentru crima comisă asupra lui Simion Postolache ar cădea pe fiul său Romel, dar deocamdată se fac cercetări la fața locului.

ȘTIRE INIȚIALĂ: SADIC… Un bărbat de 70 de ani, din comuna Perieni a fost descoperit fără suflare, în pat, de fiica sa, cu multiple răni pe corp. Cel mai probabil bărbatul a avut parte de o moarte cumplită.

O femeie și-a descoperit tatăl, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Perieni, decedat în locuință, iar pe trupul neînsuflețit erau vizibile semne de o violență extremă. Fiica a sunat imediat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și o Ambulanță de tip B2, cu asistent medical. Cadrele de pe ambulanță au constatat faptul că decedatul prezenta multiple plăgi înjunghiate, dar și zdrobite, ceea ce indica urmările unei agresiuni greu de închipuit. Din păcate, nu a mai fost cazul pentru manevre de resuscitare, întrucât moartea deja se instalase. Cazul a fost preluat de Poliție, urmând ca la fața locului să ajungă și procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ