spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

Moarte suspectã la Vãleni!

- Advertisement -

ANCHETÃ… Moarte cu multe semne de întrebare pentru procurorii vasluieni, care vor sã demonstreze cã un bãtrân, în vârstã de 75 de ani, din comuna Pãdureni, nu a murit de moarte bunã, în urmã cu trei zile, într-un spital din Iasi. Procurorul Ovidiu Berinde a pus cap la cap câteva informatii primite de la medici, care i-au descoperit câteva traumatisme suspecte în zona maxilarului si ale capului. La internare, familia nu declarase cã omul ar fi fost agresat sau ar fi cãzut.

Ieri, procurorul Ovidiu Berinde s-a deplasat la Vãleni, pentru a face cercetãri cu privire la moartea bãtrânului. Desi initial s-au cam încurcat în declaratii, adevãrul a iesit la ivealã, conturându-se tot mai mult ipoteza loviturilor cauzatoare de moarte. Se pare cã, în urmã cu câteva sãptãmâni, între victimã si un frate al acestuia, cu cinci ani mai mic, s-a iscat un conflict pe fondul unor neîntelegeri familiale. Fratele victimei a sãrit la bãtaie, l-a lovit pe bãtrân. A intervenit apoi fiul victimei, dar nu a reusit sã aplaneze conflictul, iar fratele furios i-a mai aplicat victimei si câteva lovituri cu un arac, spun anchetatorii.

Fratele victimei, principalul suspect!

Bãtrânul de 75 de ani, Petru Solomon, nu a fost dus la spital imediat. Pentru cã starea lui se agrava însã, a fost dus la spital. Odatã ajuns la Iasi, medicii au constatat cã acesta avea niste traumatisme care nu s-ar fi putut produce prin cãdere si, cum era firesc, Politia a fost informatã. “Se contureazã, încet-încet, infractiunea de lovituri cauzatoare de moarte. Familia a declarat cele întâmplate, despre scandalul dintre cei doi frati. Acum luãm toate declaratiile, ancheta este abia la început. Cel mai probabil, din cele sustinute si de medicii de la Iasi, bãtrânul a murit din cauza indirectã a acelor lovituri. A dezvoltat o meningitã postraumaticã si deznodãmântul îl stim. A decedat sâmbãtã, la Iasi. Fratele acestuia este suspectul principal în acest caz.”, a declarat Ovidiu Berinde. Despre Petru Solomon, sãtenii spun cã era un om cuminte, tâmplar de meserie, care niciodatã nu a fãcut probleme. Nici fratele sãu nu era cunoscut ca o persoanã agresivã, însã o clipã de furie l-ar putea costa libertatea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.