spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Moartea suspectă a lui Yoav Stern. Viața fostului soț al Oanei Cuzino, marcată de controverse

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Yoav Stern, fostul soț multimilionar al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit miercuri, 27 aprilie, la spital. În urmă cu mai bine de o săptămână a fost transportat în stare gravă, după ce suferise un accident misterios. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit afaceristul israelian.

Yoav Stern a murit miercuri, 27 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă.

Polițiștii continuă să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Nu a fost luată în calcul tentativa de omor, deși împrejurările în care a avut loc teribilul accident sunt unele bizare.

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. În urma divorțului, prezentatoarea și-a rotunjit considerabil veniturile…https://click.ro/actualitate/national/moartea-suspecta-a-lui-yoav-stern-589429.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.