-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Moartea unei profesoare de limba română îndoliază Școala Gimnazială „Iorgu Radu”

- Advertisement -
Prof. Georgeta Tofan

GREU CU SINGURĂTATEA… Cu nemăsurată tristețe, familia a anunțat pe pagina de socializare a Școlii Gimnaziale nr. 1 „Iorgu Radu”, decesul profesoarei pensionare Georgeta Tofan, care a predat peste 30 de ani limba si literatura româna la această cunoscută școală din Bârlad. Domnișoara profesor Tofan a ieșit la pensie în anul 1990, iar anii petrecuți la catedră au lăsat asupra foștilor săi elevi nu numai dragostea pentru literatură, ci și amintirile cele mai frumoase din perioada comunistă, unde umorul fin al „domnișoarei” Tofan era extraordinar de gustat de elevii săi.

„Domnișoara profesor Georgeta Tofan a fost un profesor foarte apreciat pe catedra de limba si literatura română, care a activat la Școala Gimnazială <<Iorgu Radu>> Bârlad între anii 1968-1996. A fost un cadru didactic excepțional, cu o pregătire aleasă, apropiată de elevi și îndrăgită de aceștia. Foștii săi elevi și colegi de catedră o descriu ca pe o fire blândă și o colegă minunată. Din aceste considerente, colegii din garda veche a unității noastre școlare au caracterizat-o astfel: «Suflet altruist și nobil»”, a precizat pentru ziarul Vremea Nouă, actualul director al Școlii Gimnaziale „Iorgu Radu”, prof. Florin Ferlovici.

Corpul neînsuflețit este depus la capela Bisericii cimitirului „Eternitatea” din Bârlad, unde vor avea loc slujbe de pomenire pe 5 și pe 6 mai a.c., la ora 19.00. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 mai, ora 12.00, la cimitirul Eternitatea. Dumnezeu să o odihnească în lumina Sa!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.