-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Mobilizare maxima

- Advertisement -

Jucãtorii fac apel la fani sã umple stadionul, la primul meci acasã, din acest an

PE VAL… Chiar dacã adversara de mâine a Vasluiului ocupã doar penultima pozitie a Ligii I, “galben-verzii” sunt extrem de precauti si s-au mobilizat ca înaintea unui meci mare. Adailton, Papp si Sânmãrtean sunt de pãrere cã Vasluiul trece printr-un moment foarte bun si cã echipa trebuie sã profite din plin de euforia de moment. Cei trei jucãtori fac apel încã o datã la vasluieni sã vinã în numãr mare pe stadion, promitându-le în schimb o clasare în primele echipe ale Ligii I.

Intrat în ultimele luni de contract, Adailton nu stie încã ce va face din varã, dar un lucru si-l doreste cu ardoare: vrea sã termine campionatul pe un loc fruntas. Pentru asta, o victorie cu Chiajna e obligatorie: “Eu cred cã putem sã jucãm mai bine decât am jucat în meciul cu Petrolul, putem sã jucãm 90 de minute cum am jucat în repriza a doua a meciului de duminicã. Toatã lumea stie cã Concordia Chiajna este o chipã care s-a schimbat mult, este o echipã bunã, cu jucãtori valorosi. Cred cã suntem pregãtiti 100% pentru meciul de vineri si vrem sã dãm totul pe teren pentru a câstiga.”. Adailton a tinut sã le reaminteascã fanilor cât de important este aportul lor. “Cred cã este un moment foarte important pentru noi si avem nevoie de sustinerea lor. Echipa noastrã va juca în toate meciurile 100% pentru a câstiga si a urca tot mai sus în campionat. Sperãm ca în anul acesta sã ne clasãm cât mai bine pentru a juca iar în Europa”, a declarat Ada.

În asentiment cu cele spuse de decarul Vasluiului este si Paul Papp. Fundasul “galben-verzilor” îi laudã pe oaspeti, dar nu le dã acestora mari sanse în întâlnirea de pe “Municipal”. “Sperãm sã câstigãm. Avem un meci destul de greu cu Concordia Chiajna, care a bãtut etapa trecutã Otelul Galati. Este o echipã foarte bunã, solidã, dar noi sper sã facem un meci cât mai bun vineri si sã luãm toate cele trei puncte puse în joc. Ne dorim ca fanii sã vinã într-un numãr cât mai mare la stadion, avem nevoie de ei, vrem sã avem si noi un stadion plin.” – Paul Papp.

Sânmãrtean: “Nu cred cã suporterii mai au nevoie de un imbold din partea noastrã pentru a veni la stadion”

Unul dintre cei mai buni si mai constanti fotbalisti ai Vasluiului, Lucian Sânmãrtean, este de pãrere cã performantele echipei reprezintã cel mai bun argument pentru a face lumea sã vinã la stadion. “Cred cã suporterii ar trebui sã observe performantele pe care le face echipa, sã aprecieze faptul cã despre Vaslui se vorbeste foarte mult. Nu cred cã eu sau alti colegi de-ai mei putem sã aducem un suporter la stadion. Nu cred cã suporterii mai au nevoie de un imbold din partea nostrã pentru a veni la stadion tinând cont performantele pe care le-a fãcut echipa în ultimul timp. Jucãtorii si-au fãcut treaba, au demonstrat pe teren si cred cã mai mult de atât nu trebuie sã vorbim despre asta. Performantele noastre ar trebui sã-i facã pe suporterii din Vaslui sã fie cât mai aproape de echipã si sã vinã la stadion într-un numãr mult mare indiferent de conditiile meteo, care sunt un impediment pentru toatã lumea”, a declarat Lucian Sânmãrtean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

24 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.