23.1 C
Vaslui
06-iul.-2022

Mocofanul interlop din Bârlad

COCALAR …Un tânãr din Bârlad, Eduard Filip, cunoscut ca „Modoranu”, de 21 de ani, este cercetat de politistii bârlãdeni pentru comiterea infractiunilor de amenintare si abuz de încredere. Pe lângã aceste douã fapte, comise asupra unui administrator al unei agentii de turism din Bârlad, pe care l-a pãcãlit de 1.000 de euro, apoi l-a amenintat cã îl omoarã si nu i-a mai dat banii înapoi, acum câteva zile, la Parchetul Bârlad a fost depusã o plângere penalã pentru tâlhãrie si alta pentru amenintare prin intermediul Internetului. Eduard Filip este acum si în vizorul Politiei Rutiere, fiind suspectat cã a condus fãrã a detine permis de conducere, politistii fiind în posesia unul film cu mocofanul interlop la volan, prin Bârlad!

Bârlãdeanul Eduard Filip, de 21 de ani, vrea sã treacã prin Bârlad, mai precis prin lumea „bunã” a orasului, plinã de cocalari si pitipoance, un fel de „interlop” si încearcã sã obtinã taxe de protectie, numai cã este atât de mocofan, încât toatã lumea merge la politie si îl reclamã. Mai mult, foloseste pe reteaua de socializare, pe care practicã acele amenintãri, numele de „Mircea cel Bãtrân”, despre care, cu sigurantã, nu cunoaste prea multe informatii. Pe numele lui, la Politia Bârlad existã o plângere, depusã din luna mai, de un administrator al unei agentii de turism, pe care Eduard Filip l-a tepuit de 1000 de euro, plus plata unor bilete de avion. Pentru cã „interlopul mocofan” are o prietenã, despre care gurile rele spun cã o tot duce la produs în Italia, iar la agentia respectivã de turism îsi rezervau bilete… cu plata în rate. Pe ultimele au uitat sã le plãteascã. „Eu le fãceam bilete de avion, lui si prietenei lui, pe care o duce la produs. Stiu asta din sursã sigurã. El din asta trãieste, el se laudã cu asta. A început sã nu-mi mai aducã banii, rãmânând dator cu 200 de euro. Într-o zi m-am întâlnit în fatã la amanet cu el si mi-a zis cã-mi dã o masinã, ca sã-i dau 1000 de euro sã o scoatã de la amanet cã rãmâne fãrã ea. Eu am vãzut masina si am zis cã îi dau banii, dar pãstrez masina la mine pânã aduce banii. Si asa am fãcut. Am luat masina de la amanet cu 1000 de euro, mi-a dat cartea masinii, cheile. Era un BMW. Am asteptat sã aducã banii, dar el nu avea de gând. Mã tot ameninta sã-i dau masina cã are treabã cu ea. Îmi trimitea mesaje de amenintare, cã îmi dã foc. A venit odatã la o cafenea unde eram si eu, mi-a tras una în spate si m-a scos afarã. M-a amenintat sã-i dau actele si cheia de la masinã si a zis cã a doua zi aduce masina sau banii. Si n-am mai vãzut nici masina, nici banii, 1200 de euro. Am fãcut plângere la politie si a venit la mine maicã-sa ca sã-mi retrag plângerea, cã îmi dã banii. Dar el i-a zis mamei lui ca sã nu-mi dea banii, cã n-are ce sã-i facã, îi dã un an cu suspendare… Este pus pe japcã! Am auzit cã acum se duce la altã agentie sã-i facã biletele de avion, mai bine ar fi atenti”, a spus administratorul agentiei bârlãdene, care a fost înselat si amenintat. „La Politia Bârlad este în lucru un dosar penal în care bãrbatul de 21 de ani este cercetat pentru comiterea infractiunilor de amenintare si abuz de încredere. Plângerea a fost depusã în luna mai, iar fapta a fost comisã în luna martie. Recent, a mai fost depusã o plângere împotriva suspectului, pentru comiterea infractiunii de tâlhãrie, ambele dosare fiind în curs de cercetare”, a spus Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Mircea cel Bãtrân” cere taxe de protectie de retelele de socializare!

„Mocofanul interlop”, cum îi spun prin Bârlad cei care îl cunosc si care dezaprobã comportamentul acestuia, îi amenintã pe retele de socializare, unde are ID-ul „Mircea cel Bãtrân”, pe cei care sunt considerati „dusmani”, iar pentru a înceta amenintãrile acestia spun cã cere taxã de protectie! Pentru acestã faptã, la Parchetul de pe lângã Judecãtiora Bârlad a fost depusã o plângere pentru hãrtuire si amenintare, acum câteva zile. Si la Politia Bârlad, la Biroul Politiei Rutiere a ajuns un filmulet, în care se vede cã Eduard Filip conduce o masinã, cu volan pe dreapta, marca BMW, prin municipiul Bârlad. De altfel, si administratorul agentiei de turism care a fost înselat de acesta a spus cã el conducea masina BMW, pentru care l-a tepuit de 1000 de euro. Dar, toatã lumea spune cã Eduard Filip nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acum, politistii rutieri verificã si aceastã pistã, pentru a elimina de pe sosele pericolul public cunoscut ca „mocofanul interlop”. Eduard Filip face parte din clanul Modoranu, care acum ceva timp a fost în centrul atentiei politistilor bârlãdeni, deoarece între acest clan si clanul Bîlhacilor a iesit un rãzboi cu sãbii, cutite si alte alea, de-a rãsunat Bârladul. Iar tatãl sãu, Mircea Modoranu, a ajuns la închisoare! Ce naste din pisicã….

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/tiganii-batausi-lasati-in-libertate-de-magistratii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here