Modificare Convocator emis de CCL al PNL Bârlad, pentru ședința de alegeri de astăzi

INSTANTANEU… Dumitru Boroș, de vorbă cu ceilalți trei contracandidați:, Georgică Vulpe, Daniel Buzamăt și Iulian Groza

RECTIFICARE… Membrii CCL al Organizației PNL Bârlad, au emis astăzi, la orele 12.00, o rectificare a convocatorului pentru ședința de alegeri de astăzi, la PNL Bârlad. Iată conținutul:

„Având în vedere adresa transmisă de trezorierul PNL Vaslui către secretarul general al PNL Vaslui, prin care se aduce la cunoștință că, în cuprinsul Convocatorului emis pentru CCL al Organizației Municipiului Bârlad ce urmeaza a se desfasura in data de 22.06.2021, se regăsesc următoarele persoane care nu figurează în Registrul National al membrilor Partidului National Liberal procedăm la rectificarea convocatorului după cum urmeaza: Nu îndeplinesc condițiile prevăzute în Decizia COCON nr. 04 din 08 iunie 2021 următorii: Bolea Speranța, cu domiciliul in orașul Murgeni; Carp Mioara Katy, cu domiciliul in orașul Murgeni; Lefter Ana Maria, cu domiciliul în orașul Murgeni; Carabă Nelu; Dărângă Cătălin; Halapciuc Emilian; Lupu Ofelia; Mihai Alin Octavian; Mihăiescu Cristi Marian; Soldan Florin Daniel. Prezenta se afișează astăzi 22.06.2021 ora 12.00”, precizează în rectificare, membrii Comisiei de Organizare: Pălăduță Louis Iulian, Roșca Marian și Vătafu Dragoș.
1 COMENTARIU

  1. De ce tine așa de tare la funcția de președinte al organizației PNL dl Boroș?
    Dacă nu te mai vor înseamnă că au un motiv bine întemeiat.
    Oricum ați făcut din Primărie un fond de vînătoare, sperînd să o populație cu cei așa ziși apropiiati deoarece unii v-au vîndut .

LĂSAȚI UN MESAJ