spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Moguletul Marin, umilit in public (video)

- Advertisement -

Palma lui Buzatu pe obrazul lui Marin

GAFÃ Consilierul judetean Dumitru V. Marin gafeazã din nou, de data aceasta în fata tuturor primarilor judetului invitati, ieri, de cãtre Consiliul Judetean Vaslui la o sedintã festivã. În cadrul evenimentului, consilierul judetean s-a trezit vorbind despre trustul sãu de presã “Cvintet Te-RA”, culmea, îndemnându-i pe primari sã facã abonamente la ziarul sãu si fãcându-si, singur si total aiurea, reclamã. Vicepresedintele Dumitru Buzatu a avut o interventie de pugilist spunându-le primarilor sã nu încheie nici un abonament cu grupul de presã, pentru cã acesta nu ar exista!

“Domnilor primari vreau sã vã invit mâine (astãzi n.r.) pentru a sãrbãtori 20 de ani de la infiintarea Televiziunii Vaslui care încã mai existã desi on-line. Grupul Cvintet Te-Ra vã ureazã La multi ani! si dorim sã vã faceti cât mai multe abonamente si sã colaboram si în 2011 la fel de bine”. Sunt cuvintele lui Dumitru V Marin, consilier judetean si proprietar al grupului de presã “Cvintet TE-RA” care si-a amintit cã reclama e sufletul comertului, si s-a gândit cã n-ar strica sã mai facã ceva abonamente cu primarii vasluieni. Totul s-a petrecut în cadrului unei sedinte festive care n-avea nicio treabã cu activitatea trustului de presã sau activitatea jurnalistilor în general. Mai mult, Dumitru V. Marin a cerut cuvântul din postura de consilier judetean si a terminat ca un mare om de presã.

Meridianul are un singur cititor: Dumitru V. Marin!

Nu i-a mers cu Dumitru Buzatu, vicepresedintele CJ, care a avut o interventie de boxer adevãrat “Eu din câte stiu Grupul Cvintet Te-RA nu existã iar ziarul “Meridianul” apare o datã sau de douã ori pe lunã si singurul cititor este domnul Dumitru Marin. Vreau sã atentionez primarii cã dacã fac abonamente cu domnul Dumitru Marin o fac pe pielea lor pentru cã nu stiu ce o sã facã când le va veni Fiscul pe cap”, a declarat Dumitru Buzatu.

Stupizeniile “mogulului” Marin

În 2008, Marin a fost desemnat candidatul PNL la primãria Vaslui. Imediat, a realizat un banner care, înainte de a se declansa campania electoralã, a fost afisat pe blocul unde avea pe atunci sediul defuncta televiziune TVV. Nu s-a oprit aici. Sfãtuit de persoane din anturajul sãu, “liberalul” Marian a clocit o altã idee nãstrusnicã: sã-si facã un blog personal, în care sã-si treacã propriile frustrãri. Iatã cum scria Marin la momentul respectiv: “Adicã subsemnatul, care a acceptat candidatura la Primãria Vaslui, târziu, dupã ce altii si-au fãcut o îndelungatã campanie chiar în cadrul Grupului de presã. S-a considerat cã, chiar venind de la un partid mic, am notorietate necontestatã (sâc!), si posibilitãti sã-mi întrec contracandidatii; Dan Marian, deputat si presedinte PNL judet, nu poate decât sã mã sprijine. Dar, eu mã bazez pe cetãtenii acestui municipiu pe care-i slujesc de ani buni ca profesor (sever dar cu rezultate rãsunãtoare) si ca om de presã care în ultimii 20 de ani am fost sprijin si nãdejde pentru mii de concetãteni!”. În timpul campaniei electorale, Marin a promis cã va face WC modern în centrul orasului, fapt pentru care a fost luat în bãscãlie de toatã lumea.

Povestea unui clip electoral de râsul lumii

Multã lume îsi aminteste de celebrul clip al lui Dumitru Marin, dinaintea declansãrii campaniei electorale. Dacã l-ati uitat vi-l mai prezentãm încã odatã

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

27 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.