spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Moldovean prins cu o carte de identitate falsă, oprit la Albița din drumul către Germania

- Advertisement -
FĂRĂ IMAGINAȚIE… Un moldovean a încercat să înșele vigilența vameșilor, folosind o carte de identitate falsă ca să ajungă în Germania! N-a ajuns decât… la un dosar penal!

FALS… Polițiștii de frontieră  de la Frontiera Albița  au descoperit o carte de identitate falsă asupra unui bărbat de 32 de ani, cu cetățenie Republica Moldova.  

Acesta s-a prezentat  în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, pentru a intra în țară, pasager  într-un microbuz. „În baza profilului de risc, s-a procedat  la efectuarea  unui control  amănunțit asupra  vehiculului și a persoanei, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă, în portdocumentul bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităților  române, având imprimate datele și fotografia proprii.  Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF  Vaslui.  Cu privire la faptul că avea identitatea falsă, bărbatul  a declarat  cam ceea ce spun toți moldovenii care sunt găsiți cu falsuri. Cartea de identitate și-ar fi procurat-o cu un an în urmă, în timp ce se afla la muncă în Germania, prin intermediul  unui concetățean, ale cărui date nu și le amintește, contra sumei de 100 de euro. Polițiștii de frontieră efectuează acum  cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  fals material în înscrisuri oficiale. Și au întocmit și un dosar penal pe numele moldoveanului de 32 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.