spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Moldovenii, chemaţi duminică la protest: „Aşa nu se mai poate. Preţurile cresc în fiecare zi”

- Advertisement -

Mobilizare generală pentru protestul de duminică, 19 iunie, care va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. O amplă campanie de informare, cu genericul „O viaţă nouă”, se desfăşoară în Capitală, în Bălţi, dar şi în alte oraşe, unde au fost instalate corturi. Trecătorii sunt chemaţi la manifestaţie pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de creşterea preţurilor, dar şi faţă guvernarea PAS, transmite Unimedia.

Majoritatea cetăţenilor încurajează acţiunea şi cred că protestele sunt binevenite, deoarece moldovenilor le-a ajuns deja cuţitul la os.

„Sigur că trebuie să protestăm. Aşa nu se mai poate. Preţurile cresc în fiecare zi, iar guvernarea nu face nimic să rezolve situaţia. Viaţa în Republica Moldova a devenit insuportabilă”, a declarat un trecător.

Oamenii se plâng atât pe creşterea preţurilor, cât şi pe reducerea substanţială a veniturilor populaţiei, de când PAS a preluat puterea.

„Ei se laudă că au majorat pensiile, dar asta este o minciună. În realitate, ele au scăzut, deoarece azi cu 2000 de lei nu poţi cumpăra nici jumătate din ceea ce puteai lua în urmă cu un an”, a spus o pensionară.

Citeste mai mult: adev.ro/rdkgwr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.