spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

Moment de groază: un microbuz Transurb a luat foc în timpul unei curse

- Advertisement -

FOC… Un nou incident grav s-a petrecut, în această dimineață, la operatorul de transport public local Vaslui. Este vorba despre un microbuz Transurb care a luat foc în timpul unei curse. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Vaslui, în autovehicul se aflau două persoane care au reușit să se autoevacueze înainte ca flăcările să se extindă. Din fericire, nu sunt victime.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. „S-a intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un microbuz, în municipiul Vaslui,  pe strada Castanilor, la intersecția cu Delea sat. În  mijlocul de transport în comun aparținând unei societăți din municipiul Vaslui se aflau două persoane, acestea autoevacuându-se până la sosirea pompierilor. Persoanele aflate în microbuz nu au fost rănite. Incendiul a fost lichidat în câteva minute, mijlocul de transport în comun fiind distrus în proporție de peste 60% (compartimentul motor,  bordul, scaunele, cauciucurile, etc.). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Vaslui.

Incendiul vine la o săptămână de la un alt incident grav: ușa unui microbuz plin cu călători a căzut în timpul cursei. Călătorii au fost nevoiți să coboare în stația de la Centrul Comercial Winmarkt și să își continue călătoria pe jos, iar microbuzul defect s-a retras în garaj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.