spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Momente grele pentru părinții victimelor de la 2 Mai: Mamei lui Sebi i s-a făcut rău după ce avocatul apărării a spus că e culpă comună

- Advertisement -

Momente grele pentru părinții tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai. Mamei lui Sebastian i s-a făcut rău în sala de judecată, iar tatăl Robertei a ieșit din sală, în momentul în care avocatul apărării a spus că victimele se deplasau neregulamentar pe stradă si că e vorba despre o culpa comună. Tânărul care s-a urcat la volan după ce a consumat un cocktail de droguri, ar putea primi o pedeapsă redusă, asta după ce la termenul anterior și-a recunoscut fapta.

Livia Dragomir, mama Robertei: V-am spus din start că nu se va rezolva nimic. La noi în țară, infractorii cred că au mai multe drepturi decât cetățenii obișnuți. S-a spus că a fost culpă comună. Acolo nu au pe unde să meargă. Nu puteau traversa strada în curbă.

-Soțul dvs. a ieșit din sala de judecată și a trântit ușa.

-Da. A ieșit în momentul în care a auzit că este culpă comună. Deci ei vor să-l scoată pe el, mai au puțin și scot copiii noștri vinovați pentru că erau pe stradă și nu pe el.

Avocatul Adrian Cuculis, apărătorul familiei tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, a afirmat că la termenul de joi, Judecătoria Mangalia a respins cererea de schimbare a încadrării juridice în omor calificat şi a precizat că următorul termen de judecată va fi şi ultimul în acest proces. Apărătorul lui Vlad Pascu, avocatul Adrian Bendeac, a declarat că victimele accidentului de la 2 Mai circulau neregulamentar şi că este o culpă comună.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/momente-grele-pentru-parintii-victimelor-de-la-2-mai-mamei-lui-sebi-i-s-a-facut-rau-dupa-ce-avocatul-apararii-a-spus-ca-e-culpa-comuna-2747159

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.