spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Momente sfâșietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatăl victimei a lovit cu pumnii duba penitenciarului: „Te omor!”

- Advertisement -

Momente sfâșietoare la procesul tânărului care a omorât o fată, și a rănit grav un adolescent în Grădina Botanică din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal a fost audiat astăzi, și a făcut mărturii devastatoare. Tatăl îndurerat al fetei în vârstă de 14 ani, ucisă cu sânge rece, s-a năpustit cu pumnii asupra dubei în care era transportat inculpatul.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Procesul s-a încheiat în urmă cu scurt timp. A fost o întâlnire destul de dureroasă între părinții victimelor dar și tânărul care a ucis-o pe minoră în Grădina Botanică și a înjunghiat un alt tânăr. În momentul în care mama victimei l-a văzut pe criminal în sala de judecată, i s-a făcut rău și a fost nevoie de o ambulanță să vină și să o ducă la spital pe femeie. Și tatăl fetei a reacționat destul de violent într-un moment în care a văzut duba de la penitenciar, care a venit și l-a luat de aici pe tânărul criminal. Acesta s-a năpustit asupra dubei și a lovit cu pumnii și picioarele. A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru a-l înlătura pe bărbat de acolo. A fost și cel de-al doilea termen în acest proces iar următorul termen va fi în data de 11 martie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/momente-sfasietoare-la-procesul-elevului-criminal-din-craiova-tatal-s-a-napustit-cu-pumnii-asupra-dubei-penitenciarului-te-omor-2705441

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.