spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Momentul în care Ludovic Orban a fost agresat de protestatarii AUR: „Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ACTUALIZARE 12.40.  Momentul în care fostul premier Ludovic Orban este agresat de simpatizanți AUR a fost surprins de martori și postat pe rețelele de socializare. Parlamentarul a fost lovit, scuipat și înjurat de un grup de protestatari, potrivit declarațiilor sale.

Ludovic Orban a declarat că a fost agresat de manifestanții AUR în timp ce încerca să intre în curtea Palatul Parlamentului, pe la intrarea de la Camera Deputaților. Orban a declarat că nu a fost lăsat de către jandarmi să intre în curtea Parlamentului. „I-am solicitat ofiţerului să sune şeful dispozitului, să îi solicite să îmi permită accesul, ca parlamentar, pe intrarea normal în clădirea Parlamentului”, a spus Ludovic Orban, adăugând că „nu i s-a dat acest acces şi poarta i-a rămas închisă în nas”. „Mi s-a spus că nu pot intra decât dacă traversez pe partea cealaltă, să intru pe la Senat. Am fost obligat practic de interdicția care a fost dată de forțele de ordine de Jandarmerie să merg de-a lungul străzii Izvor spre Bulevardul Libertății. Am fost, în primă fază, lăsat în pace, nimeni nu mi-a zis nimic, până când au început să apară agitatori, care, după părerea mea, sunt agitatori trimiși de AUR, ” a declarat Orban.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ludovic-orban-am-fost-scuipat-lovit-cu-bat-de-la-steag-lovit-cu-piciorul-sa-nu-se-vada-pe-camera-2342469

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.