23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Momentul în care o dubă este strivită între două TIR-uri. Accidentul ar fi fost provocat intenționat, după o șicanare în trafic

Incident grav în județul Teleorman, acolo unde doi șoferi de TIR ar fi provocat intenționat un accident. Un bărbat a murit după ce duba în care se afla a fost strivită între cele două camioane. Totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic.

ACTUALIZARE 12.15. Imaginile cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord. Se poate vedea cum duba a fost prinsă între cele două TIR-uri, iar după o frânare bruscă se izbește de camionul din față.

După accident, cei trei șoferi s-au luat la bătaie.

 Un bărbat a murit după ce duba în care se afla a fost prinsă între două TIR-uri, în urma unei șicanări în trafic, între șoferul autoutilitarei și șoferul unuia dintre camioane. Accidentul s-a produs vineri, pe DE 70, în apropiere de Vitănești, județul Teleorman, iar polițiștii fac cercetări.

Șicanarea între șoferul dubei în care se afla victima și șoferul unui dintre TIR-uri ar fi început la ieșire din Alexandria spre București.

Șoferul dubei a susținut că a fost amenințat prin stație de șoferul unuia dintre TIR-uri că „va fi scos de pe șosea”, scriu jurnaliștii de la Total Impact. În mai puțin de 10 minute de la această ceartă s-a produs accidentul.

Autoutilitara a fost practic strivită între cele două TIR-uri, iar pasagerul care se afla pe locul din dreapta, tatăl șoferului care conducea duba, a murit.

Potrivit sursei citate de Mediafax, șoferul TIR-ului care a lovit din spate duba susține că accidentul s-a produs din cauza șoferului autoutilitarei, cu care admite că s-a certat, dar precizează că acesta ar fi frânat brusc în fața sa, intenționat, pentru a-l șicana, iar el nu a mai putut evita impactul. După ce a fost lovită, duba a fost aruncată în TIR-ul din față.

După ce informațiile au ieșit în spațiul public, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman au transmis, sâmbătă, că se fac cercetări in rem, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Dosarul penal este deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. …https://www.digi24.ro/stiri/video-doi-soferi-de-tir-ar-fi-provocat-intentionat-un-accident-dupa-o-sicanare-in-trafic-un-barbat-a-murit-1742979

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here