Momentul în care tramvaiul intră în coliziune cu cele 6 maşini! Un consilier local este implicat în accidentul rutier

 In spaţiul public au apărut primele imagini cu momentul impactului de pe strada Anastasie Panu din municipiul Iași. Vă aducem aminte faptul că un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute.
Pe imagini se poate vedea cum tramvaiul care, cel mai probabil, a rămas fără frâne intră în coliziune, inițial, cu un autoturism.
Carambol cu șase mașini. Tramvaiul a rămas fără comenzi
Momentul accidentului rutier a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Cel mai norocos dintre participanții la trafic a fost conducătorul Daciei Logan echipat Taxi. Șoferul a observat în oglinda retrovizoare cum vatmanul a lovit prima mașină și a virat stângă imediat, evitând astfel impactul. Implicat în accidentul rutier a fost și consilierul local Ciprian Bostan.
Vatmanul a declarat faptul că a rămas fără comenzi și nu a putut frâna pentru a evita coliziunea cu celelalte 6 mașini. Conducătorii celorlalte autovehicule au tras o sperietură zdravănă. Autoturismele au fost avariate și din nefericire a fost încarcerată o persoană.
La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași și polițiștii rutieri. În aceste momente se fac măsurători și se continuă cercetările.

„Nu ne putem pronunţa. În general toţi spun că au rămas fără frâne. Am făcut o comisie şi urmează să fie evaluat. Poate din cauza stresului şi din împrejurările evenimentului asta a fost primele cuvinte. Tramvaiul este sigilat şi urmează să fie evaluat”, a declarat Cristian Stoica, director al Companiei de Transport Public Iaşi.

VIDEO

Ce spun autoritățile ieșene

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre un eveniment care a avut loc pe raza municipiul Iaşi. Este vorba despre o coliziune între un tramvai şi mai multe autovehicule. A rezultat o singură victimă, este vorba despre conducătoare unei auto care a fost transportată la spital. Toţi conducătorii auto care au fost implicaţi în eveniment au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. …https://www.bzi.ro/momentul-in-care-tramvaiul-intra-in-coliziune-cu-cele-6-masini-exclusiv-video-4148105?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ