spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Momentul în care un suspect de crimă reușește să evadeze din sala de judecată

- Advertisement -

Un suspect de crimă a reușit să evadeze din sala de judecată a unui tribunal din statul american Oregon. Imaginile camerelor de supraveghere care au surprins momentul au fost publicate pe rețelele sociale. Conform BBC, suspectul Edi Villalobos a reușit să fugă din sală chiar în momentul în care avea loc selecția juraților pentru procesul în care acesta era acuzat de crimă.

Villalobos a fost adus la tribunal cu cătușe la mâini și la picioare. El a profitat însă de faptul că, odată ajuns în sala de judecată, polițiștii i-au scos cătușele, în conformitate cu legislația din Oregon. Villalobos s-a ridicat în picioare și s-a prefăcut că ar vrea să se așeze pe un scaun din sală. Tânărul de 28 de ani sărit însă peste un scaun și a fugit din sală, cu doi polițiști pe urmele sale. Sala de judecată se afla chiar la primul etaj al clădirii tribunalului. Villalobos a scăpat pe holul principal, a ajuns la scări, a coborât până la parter și a ieșit după câteva secunde din clădire. Poliția l-a căutat apoi timp de două ore. În cele din urmă, suspectul a fost prins după ce a intrat cu forța într-un apartament din apropiere.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/momentul-in-care-un-suspect-de-crima-reuseste-sa-evadeze-din-sala-de-judecata-2279707

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.