25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Monica Anghel și Marian Caraivan, adevărul din spatele unei relații perfecte. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei cântărețe

Monica Anghel și Marian Caraivan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Artista și-a găsit fericirea după o mare suferință, iar multă lume se întreabă care este adevărul din spatele relației ei perfecte și cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei cântărețe. 

Monica Anghel și Marian Caraivan, secretele unei relații perfecte

Monica Anghel are o carieră impresionantă și se bucură de admirația publicului. Dincolo de optimismul vedetei și energia afișată ori de câte ori apare pe scenă, aceasta a trecut prin mai multe încercări și suferințe care au marcat-o enorm. 

Cântăreața a trăit o adevărată dramă după moartea fostului ei soț, Andrei Carandino. Aceștia au fost căsătoriți timp de 11 ani și chiar dacă erau divorțați au păstrat legătura peste ani. Decesul fostului partener de viață a afectat-o pe vedetă, iar după o perioadă a luat câteva decizii surprinzătoare. Monica Anghel a optat pentru o schimbare radicală de look și s-a tuns zero. Ulterior, a urmat o dietă strictă și și-a micșorat stomacul, reușind să slăbească spectaculos.

Mai mult decât atât, artista s-a confruntat și cu probleme de sănătate după ce s-a îmbolnăvit de COVID, dar a reușit să treacă peste această situație dificilă. 

Alături de ea a fost mereu Marian Caraivan, bărbatul alături de care și-a găsit fericirea. Aceștia s-au căsătorit în 2010 și au împreună un băiat, pe Aviv. Monica Anghel a mărturisit în repetate rânduri că este o femeie împlinită alături de Marian și că acesta o susține mereu.

Discretă cu viața privată, vedeta s-a ferit mereu să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat pe plan personal. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre fiul ei, Aviv, de care este tare mândră. Băiatul în vârstă de 10 ani își dorește să devină artist tatuator, fiind impresionat de tatuajele tatălui său, Marian Caraivan. …https://www.bzi.ro/monica-anghel-si-marian-caraivan-adevarul-din-spatele-unei-relatii-perfecte-cine-este-barbatul-care-i-a-cucerit-inima-celebrei-cantarete-4308859?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here