Monica Anisie a luat decizia! Ce se va întâmpla la Academia de Poliție

Anunțul a fost făcut chiar de Ministrul Educației, Monica Anisie, care a punctat faptul că peste 800 de teze de doctorat realizate în cadrul Academiei de Poliție vor fi verificate, pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate.

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat miercuri seară că a solicitat să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate la Academia de Poliţie.

„În conformitate cu articolul 216 alineatul 2 din Legea Educaţiei Naţionale, am decis şi monitorizarea acestei Academii de Poliţie, pentru că trebuie să vedem exact din perspectiva noastră, a MEC, ce se întâmplă în cadrul acestei instituţii de învăţământ. Am solicitat Consiliului consultativ din cadrul MEC, adică am solicitat la CNATDCU, să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate la Academia de Poliţie.

Vorbim de acele peste 800 de teze de doctorat care au fost realizate în cadrul Academiei de Poliţie, să fie verificate pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate. (…) Vorbim în prima etapă de acele teze de doctorat ale cadrelor didactice de la Academie şi după aceea, treptat, etapă cu etapă, să fie verificate. (…) Sunt în jur de 700. Consiliul de Etică şi Management Universitar aşa a dispus să se verifice antiplagiat toate tezele de doctorat ale cadrelor didactice care au avut contracte cu Academia de Poliţie şi au realizat aceste teze după apariţia Legii Educaţiei Naţionale din 2011″, a spus Anisie la postul B1 TV. … https://www.capital.ro/monica-anisie-a-luat-decizia-ce-se-va-intampla-la-academia-de-politie.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ