Monica Anisie: „Copiii care nu au acces la internet vor primi acasă materiale didactice“

Monica Anisie, minsitrul Educației, a anunțat un set de măsuri luate pentru trecerea totală la învățământul online. Printre acestea se numără eliminarea tezelor, organizarea unor webinarii pentru profesori și posibilitatea primirii acasă a materialelor didactice de către copiii care nu au acces la internet.

Monica Anisie anunță astăzi, 7 noiembrie, pe pagina sa de de Facebook, că Guvernul României a decis ca de luni elevii să continue educația în mediul online.

„Mulți contestatari ai acestor măsuri vorbesc despre rata scăzută a infectărilor în școală, venind cu exemplul altor țări din Europa, unde învățământul continuă în varianta clasică. Această abordare este una extrem de periculoasă, pentru că prezintă incomplet realitatea! Potrivit specialiștilor, mare parte dintre copii sunt potențiali transmițători asimptomatici ai virusului. Prin urmare, cifrele referitoare la rata infectării în rândul elevilor nu prezintă o imagine elocventă a situației”, scrie Monica Anisie.

Monica Anisie: „Copiii care nu au acces la internet vor primi acasă materiale didactice“

Ministrul Educației a prezentat o serie de măsuri luate la minister pentru trecerea totală la învățământ online. Astfel, toți profesorii care au nevoie de îndrumare pentru învățarea online vor beneficia, începând de marți, de webinarii, pentru fiecare materie, coordonate de experți din minister. … https://www.bzi.ro/monica-anisie-copiii-care-nu-au-acces-la-internet-vor-primi-acasa-materiale-didactice-4064225?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ