spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Monica Iacob Ridzi, transferată de la Cluj-Napoca la Spitalul Penitenciar Jilava

- Advertisement -

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost transferată, luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului clujean.

Monica Iacob Ridzi a fost transferată în baza unei solicitări de internare, aceasta fiind transferată la Spitalul Penitenciar Jilava în cursul zilei de luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Monica Iacob Ridzi a fost transferată nu în baza unei decizii a instanţei, ci în baza unei solicitări personale de internare în spital, motivând că suferă de mai multe boli şi că se simte rău. A fost transferată cu autobuzul Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi consultată, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar dacă medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusă înapoi la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla”, au declarat sursele citate.

Tiberiu Iacob Ridzi, care şi-a vizitat soţia, duminică, la penitenciar, spunea că starea de sănătate a acesteia s-a agravat şi că nu îi poate fi administrat în penitenciar tratamentul de care are nevoie.

sursa: http://www.mediafax.ro/social/monica-iacob-ridzi-transferata-de-la-cluj-napoca-la-spitalul-penitenciar-jilava-13920475

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.